نقش نمک در کیک
21 بار بازدید -
2 سال پیش
-
نمک افزاینده طعم کیک و
نمک افزاینده طعم کیک و تعدیل کننده شیرینی زیاد به حساب می آید.
در کیک های روغنی ، بدلیل مصرف روغن شبکه گلوتن آرد ضعیف و سبب سستی بافت کیک می گردد و با افزودن نمک، شبکه گلوتن تقویت یافته و خمیر کیک بهبود می یابد.
لذا مصرف نمک در کیک های روغنی بیشتر از کیک های اسفنجی می باشد.
دیگر مزایای مصرف نمک در خمیر کیک:
جذب آب و کاهش آب آزاد در خمیر (جهت کاهش رطوبت زیاد کیک ها می توان مصرف نمک را افزایش داد)
نمک سبب کاهش درجه و زمان کاراملیزاسیون(کاراملی شدن سطح و بافت کیک) می گردد.
===========================
تالیف لاله شفیعی
جهت مطالعه کامل مقاله به وبسایت موسسه قسمت مقالات مراجعه کنید:
www.aftabparse.com
خلاقیت یعنی نگرشی نو که دیگر افراد نیز بدان می نگرند.
با آفتاب پارسه
.....
.
نشانی ما: چمران - محمودیه - کوچه ۱
جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید:
تلفن: ۳۶۵۴۰۹۴۵ - ۰۹۳۹۳۱۴۴۸۷۲
2 سال پیش
در تاریخ 1401/05/29 منتشر شده
است.
21
بـار بازدید شده