نقش نمک در کیک

موسسه هتلداری آفتاب پارسه
موسسه هتلداری آفتاب پارسه
21 بار بازدید - 2 سال پیش - نمک افزاینده طعم کیک و
نمک افزاینده طعم کیک و تعدیل کننده شیرینی زیاد به حساب می آید. در کیک های روغنی ، بدلیل مصرف روغن شبکه گلوتن آرد ضعیف و سبب سستی بافت کیک می گردد و با افزودن نمک، شبکه گلوتن تقویت یافته و خمیر کیک بهبود می یابد. لذا مصرف نمک در کیک های روغنی بیشتر از کیک های اسفنجی می باشد. دیگر مزایای مصرف نمک در خمیر کیک: جذب آب و کاهش آب آزاد در خمیر (جهت کاهش رطوبت زیاد کیک ها می توان مصرف نمک را افزایش داد) نمک سبب کاهش درجه و زمان کاراملیزاسیون(کاراملی شدن سطح و بافت کیک) می گردد. =========================== تالیف لاله شفیعی جهت مطالعه کامل مقاله به وبسایت موسسه قسمت مقالات مراجعه کنید: www.aftabparse.com خلاقیت یعنی نگرشی نو که دیگر افراد نیز بدان می نگرند. با آفتاب پارسه ..... . نشانی ما: چمران - محمودیه - کوچه ۱ جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید: تلفن: ۳۶۵۴۰۹۴۵ - ۰۹۳۹۳۱۴۴۸۷۲
2 سال پیش در تاریخ 1401/05/29 منتشر شده است.
21 بـار بازدید شده
... بیشتر