طرز تهیه آبگوشت سنتی و اصیل به سبک دیزی سراها بسیار خوشمزه

آشپزی با فرزانه پناهی
آشپزی با فرزانه پناهی
49 بار بازدید - 2 ماه پیش - آموزش آبگوشت گوشت گردن یا
آموزش آبگوشت گوشت گردن یا هرقسمت که داشتید گوشت آبگوشتی دنبه به مقدار دلخواه مواد لازم نخود ۱پیمانه لوبیا ۱پیمانه من از پیمانه پلوپز استفاده کردم وبمدت ۲۴ ساعت خیس کردم یک دوبار هم آبش را عوض کردم سیب زمینی ۲ عدد پیاز ۱ عددبزرگ رب ۲ قاشق غذاخوری لیموعمانی ۲ قاشق لیمو پرک نمک وفلفل ودارچین به مقدار لازم آب جوش به مقدار کافی طرز تهیه نخودو لوبیارا تو قابلمه ریخته گوشت را هم میریزیم وپیاز را هم میریزیم آب هم تا روی مواد را بگیره میریزیم میزاریم جوش بیاد کف روش را جمع کرده بعد ادویه زردچوبه نمک وفلفل کمی دارچین میریزیم رب را هم جدا تفت داده اضافه کرده ومیگذاریم جوش بیاد ودرش را میزاریم با حرارت متوسط پخته بشه واگر آب آن کم شد حتما آب جوش داغ میریزیم تقریبا دوساعت زمان میبرد نیم ساعت آخر سیب زمینی ولیمو عمانی را ریخته و بعد از این مدت آبگوشت خوشمزه ما آماده است وحتما نمک آبگوشت را به اندازه بریزید کمی دارچین وفلفل ریخته خاموش کرده نوش جونتون
2 ماه پیش در تاریخ 1403/04/09 منتشر شده است.
49 بـار بازدید شده
... بیشتر