دیگه پوست سیب رو دور نریز | با این آموزش دیگه از بازار بی نیاز میشی

مجید کوک
مجید کوک
221 بار بازدید - 5 ماه پیش - نکات تهیه ی سرکه ی
نکات تهیه ی سرکه ی سیب خانگی: درب شیشه را کامل نبندید. مواد کاملا زیر آب باشد. قبل از قرار دادن پوست های سیب، آن ها را خشک کنید. هر روز آن را هم بزنید به مدت دو هفته پس از صاف کردن، چند روز در محیط تاریک نگهداری کنید. و پس از یک هفته صاف کرده و در بطری شیشه ای و در یخچال نگهداری کنید. #سرکه #سرکه_سیب #سرکه_خانگی #تخمیر #سیب #بی_هوازی #اسید_سیتریک
5 ماه پیش در تاریخ 1403/02/19 منتشر شده است.
221 بـار بازدید شده
... بیشتر