تشخیص کهنه و تازه بودن تخم های نطفه دار قبل از جوجه کشی

2.3 هزار بار بازدید - 2 سال پیش - در این ویدیو مهندس رضا
در این ویدیو مهندس رضا اشرفی کارشناس ارشد گروه صنعتی اسکندری در مورد تازه و کهنه بودن تخم های نطفه دار و اثرات آن بر جوجه کشی صحبت کردند . نکته آموزشی : علت عدم تحرک و ثابت ماندن جوجه بعد از نوک زدن و سوراخ کردن پوسته تخم جوجه در اولین مرحله هچ، کیسه هوایی داخل تخم رو پاره میکنه و از اون تنفس میکنه. بعد از گذشت مدت کوتاهی، در صورتی که شرایط دما و رطوبتی و اکسیژن محیطی ایده آل باشه، اقدام به سوراخ کردن پوسته اصلی تخم میکنه و برای بیرون اومدن تلاش خواهد کرد. برای اینکار سرش رو از زیر بال راست کمی خم کرده و در حالت مناسبی شروع به نوک زدن خواهد کرد. نکته جالب اینجاست که به محض سوراخ کردن تخم و دریافت اکسیژن محیطی برای اولین بار، مدت زمانی را صرف استراحت می کند. در طی مدت زمان استراحت، هم تمرین تنفس از طریق ریه خواهد داشت و هم برای شکستن ادامه تخم، انرژی لازم را به دست میاره. نکته بسیار مهم : مدت زمان استراحت جوجه ( بعد از ایجاد اولین سوراخ روی پوسته تخم) تا 24 ساعت کاملا طبیعی بوده و حتی ممکن کمی بیشتر هم ادامه داشته باشه بنابراین اگر جوجه ای بعد از شکستن مقداری از پوسته و ایجاد سوراخ، هیچ حرکت یا جابجایی دیگری نداشته باشه جای نگرانی وجود نداره. نکته مهم دوم : به هیچ وجه پوسته تخم را نشکنید و به جوجه برای بیرون اومدن کمک نکنید و یا جوجه را با زور از داخل تخم به بیرون نکِشید چرا که با این کار مرگ جوجه رو باعث خواهید شد.
2 سال پیش در تاریخ 1401/01/16 منتشر شده است.
2,308 بـار بازدید شده
... بیشتر