طرز تهیه ته چین مرغ و فیله حلزونی_ته چین مرغ مجلسی_chicken tah chin
50 بار بازدید -
2 ماه پیش
-
تهچین یک غذای ایرانی است
تهچین یک غذای ایرانی است که از مخلوط برنج، انواع گوشت (مرغ متداولتر است)، ماست، تخم مرغ و زعفران فراوان درست میشود. تهچین در بین غذاهای ایرانی به خاطر شکل و فرم زیبایش از جمله غذاهای رسمی و مناسب مهمانیهاست
لازم است ذکر شود که جج برنح تهچین در همهٔ موارد به یک شکل طبخ میشود. ته چین میتواند هم در فر و هم روی شعله گاز پخته شود. برای تهدیگ کلفت، ته چین باید در حرارت ملایم و مدت زمان بیشتری طبخ شود. در هنگام کشیدن ته چین، بهتر است کمی کره آب شده روی تهدیگ داده شود.
اگر برنج را بهخوبی فشرده نکنید، در زمان برگرداندن در دیس یا ظرف سرو، ته چین وا میرود و شکل خود را از دست میدهد.
اگر مطمئن نیستید که تمام قسمتهای ته چین پخته است، بههیچوجه آن را برنگردانید. زیرا اگر وسط مواد هنوز نپخته باشد، در زمان برگرداندن در دیس یا ظرف سرو، احتمالا ته چین کامل بر نمیشود و بوی تخممرغ میدهد.
اگر لایه وسط ته چین ضخیم باشد، امکان وا رفتن و خرد شدن آن زیاد است .
ضخامت ته چین نباید خیلی نازک یا ضخیم باشد. کمترین قطر آن باید ۵ سانتیمتر و بیشترین آن ۷ سانتیمتر باشد.
شما میتوانید با حذف مرغ از این دستور پخت، از ته چین بهعنوان تهدیگ خالی و برای تزئین غذای اصلی خود استفاده کنید.
زعفران بیشتر، منجر به زیباتر و زردتر شدن رنگ ته چین شما میشود. پس در استفاده از زعفران صرفهجویی نکنید.
سس زعفرانی را میتوانید با کل برنج یا نصف با برنج و نصف با مرغ ریش ریش شده مخلوط کنید.
در تهیه ته چین میتوانید از تخممرغ کامل یا فقط زرده تخممرغ استفاده کنید. اما بهتر است بدانید که ته چین اصیل ایرانی با زرده تخممرغ درست میشود، زیرا بافت لطیفتر و نرمتری را به شما ارائه میدهد. اگر از تخممرغ کامل استفاده کنید، احتمالا بخش تهدیگ ته چین، تردتر و سفتتر خواهد شد.
بهازای یک تخممرغ کامل، دو عدد زرده تخممرغ جایگزین میشود
برای تهیه ته چین مرغ و فیله زعفرونی برای چهارنفر احتیاج داریم به
سینه مرغ بدون استخوان ۲ عدد
برنج ۴پیمانه
ماست یک پیمانه
زرده تخم مرغ ۳ عدد
نمک فلفل زردچوبه به میزان لازم
زعفران غلیظ
زرشک ۴ قاشق
روغن یک فنجان
پیاز دوعدد
#تهچین
#ته_چین
#غذای_ایرانی
#غذای مجلسی
#ته_چین_مرغ
#جوجه_حلزونی
#فیله_حلزونی
#persian_food_recipes
#persian_food
#آموزش_آشپزی
#آشپزی_آسان
#chicken_Ta
2 ماه پیش
در تاریخ 1403/04/13 منتشر شده
است.
50
بـار بازدید شده