حلوا هویج

Ashpazi_saeedeh
Ashpazi_saeedeh
72 بار بازدید - 2 سال پیش - حلوای هویج ‌ ۱-هویج پوست
حلوای هویج ‌ ۱-هویج پوست گرفته شده ۳۵۰ گرم ۲-شیر ۱ پ ۳-شکر ۱۰۰ الی ۱۵۰ گرم بسته به ذائقه ۴-هل ۶ عدد یا عرق هل ۳ ق.غ ۵-زعفران دم شده ۲ ق.غ ۶-کره ۵۰ گرم ۷-روغن مایع ۳ ق.غ ۸-آب ۱/۲+۱ پ ۹-آرد ۱۰۰ گرم ۱۰-گلاب ۱٫۴ پ نکات ۱-حلوا اگه شوک دمایی ببینه انسجام خودشو از دست میده، زمان سرو حتما ظرف سرو کمی گرم باشه ۲-تو مرحله ای که شهد و اضافه میکنید دقت کنید بافت حلوا باید کمی ابکی باشه تا به مرور جا بیفته درواقع اگه مقدار مایعات کم باشه بافت حلوا لطیف نمیشه ۳- درست کردن حلوا کار ساده ای نیست ولی با تمرین و تکرار و قلق گیری میتونید حرفه‌ای بشید. با تشکر از‍ @ako__food
2 سال پیش در تاریخ 1401/05/29 منتشر شده است.
72 بـار بازدید شده
... بیشتر