طرز تهیه استیک مرغ سنگی، یه غذای سریع و خوشمزه!

کشکول
کشکول
31 بار بازدید - 2 ماه پیش - استیک مرغ سنگی، یه غذای
استیک مرغ سنگی، یه غذای کم‌چرب و پرطرفداره که می‌تونید توی خونه به سادگی و با مواد اولیه در دسترس تهیه کنید. این غذا به دو روش با فر و بدون فر قابل طبخه و برای یه شام یا ناهار سبک و مغذی عالیه. مواد لازم: سینه مرغ: 4 عدد پیاز: 1 عدد فلفل دلمه ای: 1 عدد قارچ: 200 گرم سیر: 3 حبه روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری نمک، فلفل سیاه، آویشن و پودر پاپریکا: به مقدار لازم مراحل پخت: سینه مرغ رو به ضخامت 2 تا 3 سانتی‌متر برش بزنید و با بیفتک‌کوب کمی بکوبید تا یهدست بشه. توی یه کاسه، روغن زیتون، نمک، فلفل سیاه، آویشن و پودر پاپریکا رو با هم مخلوط کنید. مرغ‌ها رو توی مخلوط مواد بریزید و خوب مزه دار کنید. پیاز، فلفل دلمه ای و قارچ رو هم به دلخواه برش بزنید. اگر می‌خواید از فر استفاده کنید، فر رو روی 200 درجه سانتی‌گراد گرم کنید. یه سینی فر رو با کاغذ روغنی بپوشونید و مرغ‌های مزه دار شده رو توی سینی بچینید. اطراف مرغ‌ها رو با پیاز، فلفل دلمه ای و قارچ بپوشونید و به مدت 20 تا 25 دقیقه بپزید. اگر می‌خواید بدون فر بپزید، یه تابه رو روی حرارت زیاد گرم کنید و به اندازه 2 قاشق غذاخوری روغن داخلش بریزید. مرغ‌ها رو توی تابه بریزید و هر طرف رو به مدت 5 تا 7 دقیقه بپزید تا طلایی و پخته بشه. بعد از پخت، مرغ‌ها رو به همراه سبزیجات و سس دلخواه سرو کنید. نکات: برای طعم‌دار کردن بیشتر مرغ‌ها می‌تونید از زعفران، رزماری یا هر ادویه دلخواه دیگه‌ای هم استفاده کنید. می‌تونید از سیب زمینی، هویج یا کدو حلوایی هم به عنوان دورچین کنار مرغ استفاده کنید. اگر مرغ‌ها رو توی فر می‌پزید، می‌تونید در 10 دقیقه آخر پخت، یه مقدار پنیر موزارلا یا چدار روی مرغ‌ها بریزید تا آب بشه و طعم فوق‌العاده‌ای به غذا بده.
2 ماه پیش در تاریخ 1403/04/08 منتشر شده است.
31 بـار بازدید شده
... بیشتر