جشنواره آش علفی در مزینان

شاهدان کویرمزینان
شاهدان کویرمزینان
669 بار بازدید - 2 سال پیش - آش علفی یکی از غذاهای
آش علفی یکی از غذاهای سنتی مزینان است که با خمیر و سبزی های خودرو از جمله؛اَجار و همچنین ماست محلی به نام قاتق توسط بانوان تهیه و پخت می شود که طرفداران زیادی دارد.این آش در اغلب مناطق خراسان و سمنان با ترکیبات سبزی و حبوباتی چون نخود و عدس و حتی گردو و گوشت و با نام های دیگر مانند جوش پره در گناباد، جوش بُره در شاهرود و سبزوار، جوش واره در خراسان شمالی و آش دکردنی در روستاهای داورزن طبخ می شود ولی آش علفی مزینان چیز دیگری است. نوروز سال 1397 به همت امیر پورطاهری یکی از شهروندان دلسوز و کارآفرین مزینانی و همراهی و پیگیری شاهدان کویرمزینان و همکاری بانوان بلندهمت این دیار و به منظور احیا و پاسداشت میراث گرانبهای نیاکان مزینانی در ایجاد چنین بناهای ارزشمندی؛ جشنواره ای با عنوان آش علفی در کاروانسرای مزینان با حضور مسئولین محلی و شهرستان داورزن برگزار و در این برنامه فرهنگی، تفریحی بیش از یک هزار کاسه آش توزیع شد. فیلم و عکس و تدوین؛ محسن مزینانی عسکری
2 سال پیش در تاریخ 1401/07/19 منتشر شده است.
669 بـار بازدید شده
... بیشتر