کوفته‌های درشتی به‌نام قیمه ریزه

داستان های ناگفته اصفهان
داستان های ناگفته اصفهان
218 بار بازدید - 3 سال پیش - از قدیم گفته‌اند که شامِ
از قدیم گفته‌اند که شامِ شب یلدا باید سنتی باشد. قبول دارید؟! پس اگر هنوز شامی به راه نیست. این ویدیو را ببینید! «کوفته سرگنجشکی» یا «کله گنجشکی» غذای اصفهانی جالبی است که از ترکیب گوشت گوسفندی، آرد نخودچی، رب گوجه و پیاز و نمک و فلفل پخته می‌شود و حسابی انرژی‌بخش است. این غذای آبگوشتی خیلی مقبول قدیمی‌ها بود و آنهایی که شغل‌های سختی مثل بنایی داشتند ظهر به ظهر قابلمه قیمه‌ریزه را از بقچه درمی‌آوردند و با نان سنگک یک ناهار حسابی می‌خوردند. اسمش را گذاشته‌اند کله گنجشکی چون کوفته‌های داخل غذا باید به اندازه گردو یا سر گنجشک باشد.
3 سال پیش در تاریخ 1400/10/05 منتشر شده است.
218 بـار بازدید شده
... بیشتر