آموزش آشپزی _ آش اسفناج با برگه زرد آلو
1 هزار بار بازدید -
4 سال پیش
-
مواد لازم برای تهیه آش
مواد لازم برای تهیه آش اسفناج با برگه زرد آلو :
بلغور گندم ( 100 گرم ) ***
برنج ایرانی ( 300 گرم ) ***
لوبیا قرمز ( 100 گرم ) ***
اسفناج تازه ( 800 گرم ) ***
پیاز داغ ( 3 قاشق غذاخوری ) ***
نعنا داغ ( 2 قاشق غذاخوری ) ***
برگ زرد آلو ( 300 گرم ) ***
لواشک ( 200 گرم ) ***
آب نارنج ( 3 قاشق غذاخوری ) ***
نمک ، فلفل و زردچوبه ( به میزان لازم )
4 سال پیش
در تاریخ 1399/08/17 منتشر شده
است.
1,084
بـار بازدید شده