آموزش آشپزی _ آش اسفناج با برگه زرد آلو

Tabasom_Helya
1 هزار بار بازدید - 4 سال پیش - مواد لازم برای تهیه آش
مواد لازم برای تهیه آش اسفناج با برگه زرد آلو : بلغور گندم ( 100 گرم ) *** برنج ایرانی ( 300 گرم ) *** لوبیا قرمز ( 100 گرم ) *** اسفناج تازه ( 800 گرم ) *** پیاز داغ ( 3 قاشق غذاخوری ) *** نعنا داغ ( 2 قاشق غذاخوری ) *** برگ زرد آلو ( 300 گرم ) *** لواشک ( 200 گرم ) *** آب نارنج ( 3 قاشق غذاخوری ) *** نمک ، فلفل و زردچوبه ( به میزان لازم )
4 سال پیش در تاریخ 1399/08/17 منتشر شده است.
1,084 بـار بازدید شده
... بیشتر