کارگاه آموزشی : "استیک ها و سس های کلاسیک سرو

موسسه هتلداری آفتاب پارسه
موسسه هتلداری آفتاب پارسه
21 بار بازدید - 3 سال پیش - عنوان دوره: "آشپزی حرفه ای(مسترشف
عنوان دوره: "آشپزی حرفه ای(مسترشف و شف اجرائی) . این ترم آموزشی فراگیران با مجموعه ای از برش های انواع استیک و سس های بین المللی کلاسیک بر اساس سبک آشپزی فرانسوی آشنا می شوند . پاره ای از آنچه در این کارگاه می آموزید : شیوه برش گوشت جهت تهیه انواع استیک ها چون:(شاتوبریان،فیله منیون، تورندو،تی بن استیک و....) سس های کلاسیک مادر و سس های بین الملل سرو انواع استیک ها و مکملات سرو و دورچین ها و.... ...... در این ترم آموزشی فراگیران با کلیه نکات فنی و پایه ای بهداشت ،نگهداری و مکملات سرو آشنا می شوند. . اساتید : لاله شفیعی -علی ولی پور . تاریخ کارگاه : یکشنبه 5 دی 1400 روزهای تشکیل: یکشنبه تعداد جلسات:1 جلسه ساعتت تشکیل: 16الی 19 شیوه اجرایی کلاس: حضوری، مجازی نحوه آموزش دوره Workshop/Demo: . نوع گواهینامه پایان دوره: آکادمیک دانشگاهی : مرکز مهارت های تخصصی دانشگاه شیراز(به دو زبان) حضوری یا مجازی گردشگری(وزارت میراث فرهنگی) : جهت متقاضیان حضوری کالج: موسسه آفتاب پارسه(به دو زبان): حضوری و مجازی . خلاقیت یعنی نگرشی نو که دیگر افراد نیز بدان می نگرند. دانش تخصصی،خلاقیت در عمل،مدیریت در اجرا . جهت کسب اطلاعات بیشتر را با ما در تماس باشید. نشانی ما: بلوارچمران- محمودیه- کوچه 1-سمت راست درب دوم تلفن: ۳۶۵۴۰۹۴۵ ۰۹۳۹۳۱۴۴۸۷۲ شماره تماس با مرکز آموزش تخصصی دانشگاه شیراز 36132685 @aftabeparse .
3 سال پیش در تاریخ 1400/09/28 منتشر شده است.
21 بـار بازدید شده
... بیشتر