کارگاه آموزشی : "استیک ها و سس های کلاسیک سرو
21 بار بازدید -
3 سال پیش
-
عنوان دوره: "آشپزی حرفه ای(مسترشف
عنوان دوره: "آشپزی حرفه ای(مسترشف و شف اجرائی)
.
این ترم آموزشی فراگیران با مجموعه ای از برش های انواع استیک و سس های بین المللی کلاسیک بر اساس سبک آشپزی فرانسوی آشنا می شوند
.
پاره ای از آنچه در این کارگاه می آموزید :
شیوه برش گوشت جهت تهیه انواع استیک ها چون:(شاتوبریان،فیله منیون، تورندو،تی بن استیک و....)
سس های کلاسیک مادر و سس های بین الملل سرو انواع استیک ها و مکملات سرو و دورچین ها
و....
......
در این ترم آموزشی فراگیران با کلیه نکات فنی و پایه ای بهداشت ،نگهداری و مکملات سرو آشنا می شوند.
.
اساتید : لاله شفیعی -علی ولی پور
.
تاریخ کارگاه : یکشنبه 5 دی 1400
روزهای تشکیل: یکشنبه
تعداد جلسات:1 جلسه
ساعتت تشکیل: 16الی 19
شیوه اجرایی کلاس: حضوری، مجازی
نحوه آموزش دوره Workshop/Demo:
.
نوع گواهینامه پایان دوره:
آکادمیک دانشگاهی : مرکز مهارت های تخصصی دانشگاه شیراز(به دو زبان) حضوری یا مجازی
گردشگری(وزارت میراث فرهنگی) : جهت متقاضیان حضوری
کالج: موسسه آفتاب پارسه(به دو زبان): حضوری و مجازی
.
خلاقیت یعنی نگرشی نو که دیگر افراد نیز بدان می نگرند.
دانش تخصصی،خلاقیت در عمل،مدیریت در اجرا
.
جهت کسب اطلاعات بیشتر را با ما در تماس باشید.
نشانی ما: بلوارچمران- محمودیه- کوچه 1-سمت راست درب دوم
تلفن: ۳۶۵۴۰۹۴۵ ۰۹۳۹۳۱۴۴۸۷۲
شماره تماس با مرکز آموزش تخصصی دانشگاه شیراز 36132685
@aftabeparse
.
3 سال پیش
در تاریخ 1400/09/28 منتشر شده
است.
21
بـار بازدید شده