آموزش آشپزی: سوپ قارچ و ذرت
171 بار بازدید -
4 سال پیش
-
سوپ قارچ و ذرت
مواد
سوپ قارچ و ذرت
مواد لازم:
قارچ خردشده 1 پیمانه
نخود فرنگی پخته ½ پیمانه
هویج خردشده ½ پیمانه
ذرت پخته ½ پیمانه
شیر 4 پیمانه
خامه 3/1 پیمانه
آرد ½ پیمانه
کره 50 گرم
جعفری خردشده به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا آرد را با کره و روغن کمی تفت می دهیم. سپس بقیه مواد را اضافه کرده و هم می زنیم. پس از 20 دقیقه سرو می کنیم.
4 سال پیش
در تاریخ 1399/11/21 منتشر شده
است.
171
بـار بازدید شده