کیک سیب و دارچین

صدفی_فود
9.5 هزار بار بازدید - 3 سال پیش - کیک سیب و دارچین آرد(۱،۱/۳)پیمانه:لیوان
کیک سیب و دارچین آرد(۱،۱/۳)پیمانه:لیوان دسته دار فرانسوی تخم مرغ(دوعدد) سیب(دوعدد رنده شده) وانیل(نصف قاشق چایخوری) پودر دارچین(یک ق غ)میتونید یک ق چ هم بریزید بکینگ پودر(یک قاشق مربا خوری) روغن مایع(نصف لیوان) شکر(نصف لیوان) ابتدا تخم مرغ،شکر و وانیل رو پنج دقیقه با دور تند همزن میزنیم تا کرمی و کشدار بشه بعد بهش روغن مایع اضافه میکنیم یک دقیقه با دور کند میزنیم و بعد آرد، بکینگ پودر و پودر دارچینی که سه بار از قبل الک کردیم رو طی سه  مرحله به موادمون اضافه میکنیم و با لیسک به صورت دورانی هم میزنیم زیاد هم نزنید پف کیکتون میخوابه فقط درحدی که گره های آرد باز بشه و رقیق بشه و بعد سیب رنده شده را اضافه میکنیم هم میزنیم تا یکنواخت بشن قالب رو از قبل آرد پاشی کردم مواد کیک رو داخلش ریختم چند ضربه زدم تا هوای داخل کیک آزاد شه و بعد داخل فر (۱۸۰) درجه از قبل گرم شده به (۳۵ تا ۴۰ )دقیقه گذاشتم و بعدش با خلال دندون چک کنید اگه چیزی از مایع کیک نچسبید یعنی کیکمون حاضره نوش جان
3 سال پیش در تاریخ 1400/08/29 منتشر شده است.
9,579 بـار بازدید شده
... بیشتر