ساختار فیزیکی قزل آلا salmon _ trout

Exsiir.ir
Exsiir.ir
22 بار بازدید - 2 سال پیش - ساختار فیزیکی و جیره غذایی
ساختار فیزیکی و جیره غذایی قزل آلا ساختار فیزیکی و جیره غذایی قزل آلا شرح اختصاری ساختار فیزیکی و جیره غذایی قزل آلا قزل آلا از خانواده آزادماهیان سرد آبی می باشدکه در میانگین حرارتی 10 الی 17 درجه سانتیگراد به خوبی رشد می کند.گوشت این ماهی بسیار لذیذ بوده و از نظر اقتصادی از جمله ماهیان با ارزش بالای خوراکی محسوب می شود. از ویژگی های این ماهی میتوان، وجود دندان در دهان ؛ فلس های ریز تقره فام دهانی نسبتا بزرگ ، باله مخرجی کوتاه، یک باله چربی کوچک در روی ساقه دمی هموسرک نام برد. از میان ویژگی های بسیار زیاد ماهی قزل آلا، فقط به دندان های این ماهی جهت آگاهی بیشتر به صورت اختصار بسنده می کنیم. دندانهای ماهی قزل الا عبارتند از : 1-دندان نیش2-دندان نگهدارنده3-دندان زبانی4-دندان آسیا دندان نیش در لبه خارجی آرواره ها وجود دارد که اولین دندان ها قابل دیدن هستند و ازهمه بلند تر بوده و گرفتن طعمه را به عهده دارند، این خصلت ماهی قزل آلارا  به شکارچی بودن شهره کرده است. از آنجایی که ماهی قزل آلا شکارچی ماهریست  برای رشد نیاز به محرک هایی از نوع پودرماهی خالص دارد. از این رو60 درصد خوراک مارا مواد حیوانی تشکیل می دهد که  حدودا 30 درصد پودر ماهی خوراک ما ازنوع پودر ماهی کلیکا می باشد (پودر ماهی کلیکا جز بهترین نوع پودر از لحاظ غذایی در جهان میباشد و موجب رشد فزاینده در ماهی قزل آلا می شود). لازم به ذکر است به موجب کمبود ماهی کلیکا مرغوب در بازار شرکت ما مستقیم در امر تولید پودر ماهی مشارکت دارد.و ضمنا تمامی تک ویتامینه ها و اسید آمینه های لازم به صورت پک جداگانه در اختیار پرورش دهنده ماهی قزل آلا قرار میگیرد. Salmon Trout بازرگانی اکسیر پروتئین تولیدکننده تخصصی خوراک ماهی با نشان تجاری آدونتیس
2 سال پیش در تاریخ 1401/01/23 منتشر شده است.
22 بـار بازدید شده
... بیشتر