پختن نان در قابلمه در طبیعت

آموزش مهارت های طبیعت گردی
آموزش مهارت های طبیعت گردی
8.3 هزار بار بازدید - 10 سال پیش - یک کیسه مخمر فوری (قابل
یک کیسه مخمر فوری (قابل تهیه در سوپرمارکت ها) را با یک قاشق شکر در نیم لیتر آب که دمای آن 38 درجه باشد حل کرده و 10 دقیقه بگذارید تا مخمر عمل کند. سپس آرد را با دو قاشق شکر، یک قاشق نمک و دو قاشق شیرخشک مخلوط کرده و با آب تهیه شده در مرحله قبل خمیر کنید و در ظرفی که قبلا چرب شده بریزید و در جای نسبتاً گرمی به مدت یک ساعت بگذارید تا ور بیاید. سپس آتش را روشن کنید تا نان بپزد.
10 سال پیش در تاریخ 1393/10/03 منتشر شده است.
8,376 بـار بازدید شده
... بیشتر