لپه تنها
83 بار بازدید -
4 سال پیش
-
لپه معمولا یه عنوان کلی
لپه معمولا یه عنوان کلی برای دانه های نصف شده حبوبات هستش، اما اون لپه ای که ما تو ایران توی غذاهایی مثل قیمه و آش استفاده می کنیم، از نوعی نخود بدست میاد که با فشارهای مکانیکی به دو قسمت تقسیم میشن... لپه ها سرشار از آهن، پروتئین و فیبر هستن و البته لازم به گفتن نیست چقدر می تونن به حفظ سلامتی ما کمک کنن...
ما هم توصیه می کنیم برای پخت غذاهای خوشمزتون از لپه با کیفیت "تنها" استفاده کنید...
4 سال پیش
در تاریخ 1399/10/13 منتشر شده
است.
83
بـار بازدید شده