آموزش زینگر برگر.

foodico.ir
foodico.ir
348 بار بازدید - پارسال - مواد اولیه: سینه مرغ ۳
مواد اولیه: سینه مرغ ۳ یا ۴ عدد شیر ۱ لیوان ادویه (پاپریکا ، پودر سیر ، تخم گشنیز ، نمک، فلفل سیاه) آرد به مقدار مورد نیاز برای سوخاری کردن آب یخ . خمیر: آرد ۴۶۳ گرم کره آب شده ۴۰ گرم آب ولرم ۲۲۰ گرم تخم مرغ بزرگ ۱ عدد خمیر مایه خشک فوری ۱۴ گرم شکر ۳۱ گرم نمک ۹ گرم . سس: زرده تخم مرغ ۱ عدد سرکه ۱ ق‌غ پودر خردل ۱‌ق‌چ سس خردل ۱ ق‌غ نمک و فلفل به میزان دلخواه روغن تا حدی که سس به غلظت برسه . . طرز تهیه: ابتدا برای خمیر همه مواد رو غیر از کره با هم مخلوط کنید و برای دو تا سه دقیقه ورز بدین بعد کره رو اضافه کنین و مجددا برای ده دقیقه ورز بدین تا سطح خمیر یکدست بشه و از چسبندگیه خمیر کم بشه این خمیر کمی چسبناکه ، آرد بیشتری اضافه نکنین چون باعث میشه خمیرتون سف بشه خمیر رو داخل یک ظرف بزارین تا یک ساعت استراحت کنه و دوبرابر بشه بعد اون رو از ظرف خارج کنین و به قسمت های مساوی تقسیم کنید و داخل سینی فر چرب شده بچینید روی خمیر رو با یک پارچه تمیز بکشید و بزارین نیم ساعت دوباره استراحت کنه و بعد داخل فر با دمای ۱۷۵ درجه به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه بزارین بپزه . سینه رو قبضه کنید (از وسط به دو نیم نازک تر برش بدین ) و بعد همراه با ادویه ها و شیر بزارین یک ساعت بمونه و در این بین سس رو درست کنین . برای سس زرده رو از سفیده جدا کنین سرکه و سس تردل رو اضافه کنین و مدتم با ویسک(همزن دستی) تند هم بزنین و کم کم روغن رو در کنار هم زدن بهش اضافه کنین تا به مرور بافتش سفت بشه و حالت سس پیدا کنه ادویه هاش رو تنظیم کنین و تمام . سینه مرغ رو از مرینیت خارج کنین و داخل آرد بندازید و با نوک انگشتاتون اون رو ورز بدین بعد داخل آب یخ به مدت ده الی بیست ثانیه بندازید و دوباره به آرد منتقلش کنین و مجدد با نوک انگشت ورز بدین . سینه های مرغ رو داخل روغن با عمق نسبتا زیاد و داغ سرخ کنید . و درآخر هم ساندیچتون رو بچین
پارسال در تاریخ 1402/03/30 منتشر شده است.
348 بـار بازدید شده
... بیشتر