آموزش زینگر برگر.
348 بار بازدید -
پارسال
-
مواد اولیه:
سینه مرغ ۳
مواد اولیه:
سینه مرغ ۳ یا ۴ عدد
شیر ۱ لیوان
ادویه (پاپریکا ، پودر سیر ، تخم گشنیز ، نمک، فلفل سیاه)
آرد به مقدار مورد نیاز برای سوخاری کردن
آب یخ
.
خمیر:
آرد ۴۶۳ گرم
کره آب شده ۴۰ گرم
آب ولرم ۲۲۰ گرم
تخم مرغ بزرگ ۱ عدد
خمیر مایه خشک فوری ۱۴ گرم
شکر ۳۱ گرم
نمک ۹ گرم
.
سس:
زرده تخم مرغ ۱ عدد
سرکه ۱ قغ
پودر خردل ۱قچ
سس خردل ۱ قغ
نمک و فلفل به میزان دلخواه
روغن تا حدی که سس به غلظت برسه
.
.
طرز تهیه:
ابتدا برای خمیر همه مواد رو غیر از کره با هم مخلوط کنید و برای دو تا سه دقیقه ورز بدین
بعد کره رو اضافه کنین و مجددا برای ده دقیقه ورز بدین تا سطح خمیر یکدست بشه و از چسبندگیه خمیر کم بشه
این خمیر کمی چسبناکه ، آرد بیشتری اضافه نکنین چون باعث میشه خمیرتون سف بشه
خمیر رو داخل یک ظرف بزارین تا یک ساعت استراحت کنه و دوبرابر بشه
بعد اون رو از ظرف خارج کنین و به قسمت های مساوی تقسیم کنید و داخل سینی فر چرب شده بچینید
روی خمیر رو با یک پارچه تمیز بکشید و بزارین نیم ساعت دوباره استراحت کنه و بعد داخل فر با دمای ۱۷۵ درجه به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه بزارین بپزه
.
سینه رو قبضه کنید (از وسط به دو نیم نازک تر برش بدین ) و بعد همراه با ادویه ها و شیر بزارین یک ساعت بمونه و در این بین سس رو درست کنین
.
برای سس زرده رو از سفیده جدا کنین
سرکه و سس تردل رو اضافه کنین و مدتم با ویسک(همزن دستی) تند هم بزنین و کم کم روغن رو در کنار هم زدن بهش اضافه کنین تا به مرور بافتش سفت بشه و حالت سس پیدا کنه
ادویه هاش رو تنظیم کنین و تمام
.
سینه مرغ رو از مرینیت خارج کنین و داخل آرد بندازید و با نوک انگشتاتون اون رو ورز بدین
بعد داخل آب یخ به مدت ده الی بیست ثانیه بندازید و دوباره به آرد منتقلش کنین و مجدد با نوک انگشت ورز بدین
.
سینه های مرغ رو داخل روغن با عمق نسبتا زیاد و داغ سرخ کنید
.
و درآخر هم ساندیچتون رو بچین
پارسال
در تاریخ 1402/03/30 منتشر شده
است.
348
بـار بازدید شده