آموزش طرز تهیه نان برگر از کتاب نان
916 بار بازدید -
4 سال پیش
-
سفارش کتاب های آشپزی سانازسانیا
سفارش کتاب های آشپزی سانازسانیا ۰۹۱۲۸۸۹۹۷۷۰
سفارش مستقیم از سایت https://sanazsania.shop/
مواد لازم
آرد نان (همهمنظوره): 5 پ (600 گ)
نمک: 1 ق.چ (4 گ)
شکر: ۱/۲ پ (100 گ)
خمیر مایه فوری: 10 گ
بهبوددهنده پودری: 15 گ
شیر (سرد): 280 م.ل
روغن مایع: 55 گ
کره (به دمای محیط رسیده): 20 گ
تخممرغ (به دمای محیط رسیده): 1 عدد
شیر: 1 ق.س
دانه کنجد سفید: ب.م.ل
نان بزرگ یک چونه
4 پیمانه آرد را همراه شکر، مایه خمیر فوری، بهبوددهنده و شیر در میکسر ریخته و بهمدت 3 دقیقه، با دورِ کُند هم زده تا کاملاً یکدست شود و یا زمان بیشتری با دست مخلوط کنید.
1. نمک و روغن مایع را همراه کره به مخلوط آرد بیافزایید و بهمدت 8 دقیقه با دورِ تُندِ میکسر هم زده تا خمیر نرم و لطیفی بهدست آید یا با دست به مدت 10 دقیقه ورز دهید. (اگر خمیر، شُل بود، میتوانید از بالای مخلوطکن، مقداری آرد را بهتدریج به آن اضافه کرده تا خمیر به دیوارههای مخلوطکن نچسبد).
2. خمیر را از مخلوطکن خارج کنید و آن را داخل کاسه چربشده قرار داده و روی خمیر را با اسپری روغن، کمی چرب کنید. روی کاسه را با پارچه حولهای یا سلفون بپوشانید و بهمدت 10 دقیقه در دمای محیط استراحت دهید.
3. از خمیر به اندازههای 120 تا 160 گرمی برداشته و آنها را روی سطح صاف، چانهگیری کنید، سپس روی چانهها را با سلفون خیلی شُل پوشانده و بهمدت 10 دقیقه دیگر استراحت دهید.
4. پس از این مدت، چانهها را روی سطح کمی چربشده بهشکل گِرد فرم دهید، ابتدا با دو دست، خمیر را از اطراف به سمت زیر چانهگیری کرده، سپس با یک دست، آن را بهصورت دورانی روی سطحی صاف به شکل گرد، فرم دهید.
5. کف سینی فر را با کاغذ روغنی پوشانده و کمی آردپاشی کنید. خمیرها را روی سینی فر با فاصله بچینید و کمی روی سطح خمیر را با اسپری روغن مرطوب کنید، سپس روی آن را با سلفونِ خیلی شُل پوشانده و بهمدت 1 الی 2 ساعت در محیط نسبتاً گرم استراحت دهید تا حجم خمیر دوبرابر شود.
مراحل پایانی
فر را از 30 دقیقه قبل، روی حرارت 180 درجه سانتیگراد تنظیم و گرم کنید (در صورت استفاده از فر برقی، باید حالت پختِ پایین و فن کانوکشن و برای استفاده از فر گازی؛ حرارت پایینِ آن را انتخاب کنید).
تخممرغ را همراه شیر در ظرفی کوچک ریخته و با همزن دستی هم بزنید تا کاملاً با یکدیگر مخلوط شوند، سپس آن را بهوسیله قلمموی مخصوص آشپزی، روی چانهها زده و مقداری کنجد بمالید و داخل فر ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بگذارید.
4 سال پیش
در تاریخ 1399/09/01 منتشر شده
است.
916
بـار بازدید شده