کارگاه آموزشی : "اصول تهیه انواع ساندویچ های بین المللی و انواع سس های سرو"
3 بار بازدید -
2 ماه پیش
-
ترم چهار از کارگاه جامع
ترم چهار از کارگاه جامع آموزشی : ” آشپزی حرفه ای مستر شف و شف اجرائی آشپزی،فست فود و بیسترو فود
INTERNATIONAL MASTER EXECUTIVE CHEF COURSE
یکی از پرطرفدارترین خوراک ها دسته غذایی ساندویچ ها هستند. در این کارگاه آموزشی اصول پایه تهیه انواع ساندویچ ها با انواع گوشت ها و شیوه آماده سازی و فرمول نویسی خمیر برگرها و سس های ساندویچ آموزش داده خواهد شد.
پاره ای از موارد آموزش کل دوره:
️آموزش کلیه مهارت های تولیدی از پایه تا پیشرفته جهت تسلط علمی و عملی
موارد آموزش کل دوره:
شیوه بکار گیری ،آماده سازی و روش پخت انواع گوشت ها در تولید ساندویچ ها
تهیه انواع سس ها متناسب با نوع گوشت
بکار گیری انواع نان های حجیم-نیه حجیم و نان های تخت در تولید ساندویچ ها
اصول فنی تولید مخلوط برگر ها(گوشت، مرغ و ماهی)
اصول فرمول نویسی صنعتی در برگرها
تمایزات و معرفی انواع برگرهای بین الملل
تکمیل کننده های سرو و دکور بشقاب
شناخت ادویه ها متناسب با هدف تولید در ساندویچ ها
نکات فنی تولید و نگهداری
.........
*****************
مدرس دوره : لاله شفیعی ، شف محمد رضا شیرازی
________
تاریخ شروع کارگاه : شنبه 30تیر1403
مدت کارگاه :3 جلسه کارگاهی
ساعت کلاس: ساعت 16الی 18:30
شیوه اجرایی کلاس: عملی، حضوری
نحوه آموزش دوره: Demo-Workshop
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
نوع گواهینامه پایان دوره:
• دانشگاهی : مرکز مهارت های تخصصی دانشگاه شیراز(به دو زبان)
• گردشگری: وزارت میراث فرهنگی و گردشگری کشور
• کالج: موسسه آفتاب پارسه(به دو زبان)
….
جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید.
نشانی ما: چمران – محمودیه – کوچه ۱
تلفن: ۳۶۵۴۰۹۴۵ – ۰۹۳۹۳۱۴۴۸۷۲
شماره تماس ما در دانشگاه شیراز 36132685
2 ماه پیش
در تاریخ 1403/04/23 منتشر شده
است.
3
بـار بازدید شده