کارگاه آموزشی : "اصول تهیه انواع ساندویچ های بین المللی و انواع سس های سرو"

موسسه هتلداری آفتاب پارسه
موسسه هتلداری آفتاب پارسه
3 بار بازدید - 2 ماه پیش - ترم چهار از کارگاه جامع
ترم چهار از کارگاه جامع آموزشی : ” آشپزی حرفه ای مستر شف و شف اجرائی آشپزی،فست فود و بیسترو فود INTERNATIONAL MASTER EXECUTIVE CHEF COURSE  یکی از پرطرفدارترین خوراک ها دسته غذایی ساندویچ ها هستند. در این کارگاه آموزشی اصول پایه تهیه انواع ساندویچ ها با انواع گوشت ها و شیوه آماده سازی و فرمول نویسی خمیر برگرها و سس های ساندویچ آموزش داده خواهد شد. پاره ای از موارد آموزش کل دوره: ️آموزش کلیه مهارت های تولیدی از پایه تا پیشرفته جهت تسلط علمی و عملی موارد آموزش کل دوره: شیوه بکار گیری ،آماده سازی و روش پخت انواع گوشت ها در تولید ساندویچ ها تهیه انواع سس ها متناسب با نوع گوشت بکار گیری انواع نان های حجیم-نیه حجیم و نان های تخت در تولید ساندویچ ها اصول فنی تولید مخلوط برگر ها(گوشت، مرغ و ماهی) اصول فرمول نویسی صنعتی در برگرها تمایزات و معرفی انواع برگرهای بین الملل تکمیل کننده های سرو و دکور بشقاب شناخت ادویه ها متناسب با هدف تولید در ساندویچ ها نکات فنی تولید و نگهداری ......... ***************** مدرس دوره : لاله شفیعی ، شف محمد رضا شیرازی ________ تاریخ شروع کارگاه : شنبه 30تیر1403 مدت کارگاه :3 جلسه کارگاهی ساعت کلاس: ساعت 16الی 18:30 شیوه اجرایی کلاس: عملی، حضوری نحوه آموزش دوره: Demo-Workshop >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> نوع گواهینامه پایان دوره: • دانشگاهی : مرکز مهارت های تخصصی دانشگاه شیراز(به دو زبان) • گردشگری: وزارت میراث فرهنگی و گردشگری کشور • کالج: موسسه آفتاب پارسه(به دو زبان) …. جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید. نشانی ما: چمران – محمودیه – کوچه ۱ تلفن: ۳۶۵۴۰۹۴۵ – ۰۹۳۹۳۱۴۴۸۷۲ شماره تماس ما در دانشگاه شیراز 36132685
2 ماه پیش در تاریخ 1403/04/23 منتشر شده است.
3 بـار بازدید شده
... بیشتر