بستنی وانیلی نوع دوم - طرز تهیه بستنی وانیلی سنتی

آشپزی  با عذرا
آشپزی با عذرا
6 هزار بار بازدید - 4 سال پیش - این یک بستنی وانیلی سنتی
این یک بستنی وانیلی سنتی میباشد و در آن از ثعلب استفاده شده است.ثعلب باعث کش آمدن و چسبندگی بستنی میشود. امروزه در صنعت بستنی سازی از ثعلب کمتر استفاده میشود و بیشتر بستنی های میوه ای یا بقولی ایتالیایی ساخته میشود. پاییز 1399 - ایران مشهد
4 سال پیش در تاریخ 1399/08/09 منتشر شده است.
6,081 بـار بازدید شده
... بیشتر