کیک آلبالو/Sour cherry cake/How to make delicious sour cherry cake/كيكة الكرز

ستاره کوکینگ
ستاره کوکینگ
19 بار بازدید - ماه قبل - کیک آلبالو در رسپی اصلی
کیک آلبالو در رسپی اصلی این کیک آلبالو به صورت خام استفاده می شود اما اگر بخواهیم آلبالو را کمی شیرین کنیم باید آلبالوها را با شکر به مدت چنددقیقه روی حرارت قراردهیم. مقدارشکری که استفاده می شود ۱۰ درصد وزن آلبالوهاست. برای درست کردن مایه کیک شکر، تخم مرغ و وانیل رابا همزن میزنیم تا کرمی بشود. بعد ماست ودرمرحله بعد روغن مایع را افزوده هم میزنیم تا یکدست شود. آرد و بیکینگ پودر را باهم مخلوط کرده ودر چندمرحله به مایه کیک اضافه کرده وبه صورت دورانی مخلوط میکنیم. مقداری از مایه کیک را در قالب چرب شده و آردپاشی شده میریزیم سپس آلبالوها را قرار میدهیم وبعد بقیه مواد کیک را روی آلبالوها میریزیم ودر فر یا روی شعله گاز قرار میدهیم. مدت پخت درفر ۴۰دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد هست. روی شعله گاز ۵۰ دقیقه هست. نوش جان is used raw in the original recipe of this cherry cake, but if we want to make the cherries a little sweeter, we have to heat the cherries with sugar for a few minutes. The amount of sugar used is 10% of the weight of cherries Cherry cake To make the icing, mix sugar, eggs and vanilla until it becomes creamy. Then we add yogurt and in the next step we add liquid oil and mix until it becomes uniform Mix flour and baking powder together and add it to the cake batter in several stages and mix it in a circular manner. We pour some of the cake batter into a greased and floured mold, then we put the cherries, and then we pour the rest of the cake ingredients on the cherries and put it in the oven or on a gas flame. The cooking time in the oven is 40 minutes at a temperature of 180 degrees Celsius. It is 50 minutes on the gas flame.
ماه قبل در تاریخ 1403/05/20 منتشر شده است.
19 بـار بازدید شده
... بیشتر