طرز پخت کباب ته تالی؛ غذای سنتی و محبوب اراکی

عصر ایران
عصر ایران
1.6 هزار بار بازدید - 7 روز پیش - در این ویدئو یک آشپز
در این ویدئو یک آشپز باتجربه و خوش ذوق را می‌بینید که با مواد اولیه شامل: ۲۵۰ گرم گوشت چرخ کرده، ۳ عدد پیاز رنده شده و خردشده، نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و فلفل قرمز، کره محلی، ۲ عدد سیب زمینی و گوجه و فلفل این کباب محلی را درست می‌کند.
7 روز پیش در تاریخ 1403/04/17 منتشر شده است.
1,632 بـار بازدید شده
... بیشتر