لذت آشپزی -طرز تهیه زمرد پلو

آرین اول
آرین اول
601 بار بازدید - 6 سال پیش - CHICKEN BROTH: 5 CHICKEN LEGS
CHICKEN BROTH: 5 CHICKEN LEGS ONION - 1 medium GINGER GARLIC PASTE - 2 tsp TURMERIC - 1/2 tsp SALT - 3 tsp CORIANDER SEEDS - 2 tsp WATER - 3 cups SPINACH PUREE: SPINACH - 500 gr WATER - 1/2 cup SALT - 2 tsp RICE: LONG GRAIN WHITE RICE - 3 cups GARAM MASALA - 1 tsp Oil - half a cup یخنی مرغ: ران مرغ - 5 عدد پیاز - 1 عدد متوسط زنجبیل کوبیده - 1 قاشق چایخوری سیر کوبیده - 1 قاشق چایخوری زردچوبه - نیم قاشق چایخوری نمک - 3 قاشق چایخوری گشنیز خشک کوبیده - 2 قاشق چایخوری آب - 3
6 سال پیش در تاریخ 1397/05/17 منتشر شده است.
601 بـار بازدید شده
... بیشتر