کنافه پنیری - کنوفه پنیری - Kunafa

kanal sizdah - کانال سیزده
kanal sizdah - کانال سیزده
9.6 هزار بار بازدید - 3 سال پیش - این شیرینی یا دسر خوشمزه
این شیرینی یا دسر خوشمزه و پرکالری مربوط به خاورمیانه است و در کشورهای بسیاری مانند فلسطین، ترکیه، سوریه، مصر، یونان و... تهیه میشود و در هر کشوری اسامی مختلفی دارد و به سبکی متفاوت تلفظ میشود. ‌ کنافه پنیری کنوفه پنیری مواد لازم : شکر 3/4 پیمانه آب 1/2 پیمانه آبلیمو چند قطره زعفران مقداری کره 100 گرم رشته کادایف 150 گرم پنیر موزارلا تازه 100 گرم مغزیجات دلخواه طرز تهیه : برای تهیه شربت، آب و شکر را در ظرفی روی شعله متوسط قرار دهید تا به نقطه جوش برسد سپس مقداری آبلیمو اضافه کنید و حدود 15 دقیقه زمان دهید تا شربت بجوشد. در آخر زعفران اضافه کنید و بعد از چند جوش شعله را خاموش کنید تا شربت در محیط خنک شود. کره را در ظرفی ذوب کنید. رشته های کادایف را در کاسه بزرگی بریزید و کره ذوب شده را کم کم به آن اضافه کنید و به آرامی با دست مخلوط کنید تا رشته ها به کره آغشته شوند و کمی نرم شوند. از ماساژ دادن و خرد کردن بیش از حد رشته ها خودداری کنید. تابه مخصوص کنافه یا هر تابه و ظرف دلخواهی را با کره چرب کنید. نیمی از رشته ها را در تابه بریزید و با دست و گوشتکوب خوب صاف و منسجم کنید. در مرکز، پنیر موزارلا تازه بچینید. به جای پنیر میتوانید از مغز پسته، مغز گردو یا هر مغز دلخواه دیگری استفاده کنید. باقیمانده رشته ها را روی پنیر بریزید و به آرامی با دست صاف و منسجم کنید. حجم رشته های بالا کمی زیاد به نظر میرسد اما با ذوب شدن پنیر سطح کاملا یکدست و مناسبی ایجاد میشود. تابه را روی شعله ملایم قرار دهید و حدود 10 دقیقه یا تا زمانیکه سطح زیری سرخ و برشته شود زمان دهید. میتوانید ظرف را در فر 180 درجه قرار دهید تا یک سمت طلایی شود. بعد از طلایی شدن سطح زیری و اطراف، یک تابه یا بشقاب یا هر ظرف دلخواهی را با کره چرب کنید و روی تابه قرار دهید و کنافه را برگردانید و مجدد روی شعله قرار دهید تا سمت دیگر طلایی شود. بعد از اینکه هر دو سمت طلایی و خوشرنگ شد. شربت را اضافه کنید. بلافاصله شربت در ظرف شروع به جوشیدن میکند و جذب کنافه میشود. جوشیدن زیاد و ماندن زیاد روی شعله باعث متلاشی شدن بافت کنافه میشود پس خیلی زود از روی حرارت بردارید و به پخت پایان دهید. کنافه را با مغزیجات تزیین کنید و برش بزنید و داغ سرو کنید. روی هر برش، مقداری سرشیر یا یک اسکوپ بستنی قرار دهید یا با چای سرو کنید. برای شربت بیشتر، شکر را یک پیمانه و آب را سه چهارم پیمانه بردارید. ‌️ کپی و انتشار با ذکر منبع و درج تگ مجاز است. اگر آموزش مفید بود صلواتی بفرستید. ‌
3 سال پیش در تاریخ 1400/04/28 منتشر شده است.
9,667 بـار بازدید شده
... بیشتر