شرایط سم گیری و نگه داری سم عقرب

ایـ توجیهی
ایـ توجیهی
36.2 هزار بار بازدید - 6 سال پیش - - زهر مایع زیر نیم
- زهر مایع زیر نیم ساعت فاسد می شود. - دمای اتاق در هنگام زهرگیری باید چهار درجه باشد وبعد از زهرگیری باید در فریزر مخصوص آزمایشگاهی نگهداری شود. - در دمای منفی هشتاد زهر به مدت زیاد تری ماندگار هست.البته باید پدیده شکست پروتئین رو هم کامل اطلاع داشته باشیم و اعمال کنیم. - سم خشک دوسال ماندگاری دارد. ادامه در : https://goo.gl/RVrMDj
6 سال پیش در تاریخ 1397/04/02 منتشر شده است.
36,210 بـار بازدید شده
... بیشتر