آموزش دستور پخت بلدرچین پرتقالی (ظرف کو)

ظرف کو
100 بار بازدید - 2 سال پیش - آموزش آشپزی آسان با فیلم
آموزش آشپزی آسان با فیلم های آموزشی ظرف کو مجموعه یظرف کو ZarfCo با حدود نیم قرن تجربه در حوزه لوازمات آشپزخانه افتخار دارد تا اینک در فضای مجازی ظروف پخت و پز مورد نیاز شما را با نازلترین قیمت و بهترین کیفیت و واقعی ترین گارانتی در اسرع وقت تقدیم شما کند. https://zarfco.ir/ بلدر چین پرتقالی: بلدرچین پرنده ای کوچک با طبع گوشت گرم هست که به علت بوی گوشت خاصش نیاز به شیوه ی طبخ متفاوتی با مرغ دارد. مواد لازم جهت طبخ بلدرچین پرتقالی: 1. سس فلفل تند ( 2 قاشق چای خوری ) 2. سویا سس ( 3 قاشق چای خوری ) 3. دارچین ( 1 قاشق سوپ خوری ) 4. لیمو ترش ( 1 قاشق چای خوری) 5. عسل ( 2 قاشق چای خوری ) 6. زنجبیل خرد شده ( 1 قاشق چای خوری) 7. سیر خرد شده ( 3 حبه ) 8. فلفل ( به مقدار لازم ) 9. نمک ( به مقدار لازم ) 10. آب پرتقال تازه ( 1 تا 2 پیمانه ) مراحل طبخ بلدرچین پرتقالی : 1. سس فلفل تند ، سویا سس ، دارچین ، لیمو ترش ، عسل ، زنجبیل خرد شده ، سیر خرد شده ، فلفل و نمک را با هم خلوط کنید 2. بلدرچین ها را داخل ترکیب بگذارید و با آن ترکیب کنید سپس به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید. 3. بلدرچین ها را از ترکیب خارج کرده و در روغن سرخ کنید و به ترکیب آب پرتقال تازه اضافه کنید. 4. پس از سرخ شدن بلدرچین ترکیب را به همراه بلدرچین سرخ شده داخل قابلمه بریزید و به مدت 1 ساعت با دمای 190 درجه سانتی گراد داخل فر قرار دهید.
2 سال پیش در تاریخ 1401/06/08 منتشر شده است.
100 بـار بازدید شده
... بیشتر