سس زعفرانی / آموزش آشپزی / 123 پز
306 بار بازدید -
2 سال پیش
-
مواد اولیه:
زعفران دم کرده
مواد اولیه:
زعفران دم کرده غلیظ : ۲ قاشق چای خوری
آرد : ۱ قاشق غذا خوری
نشاسته : ۱ قاشق غذا خوری
شکر : 1/2 پیمانه
آب : ۱ پیمانه
گلاب : ۲ قاشق غذا خوری
طرز تهیه:
همه مواد بجز گلاب و زعفران را با هم مخلوط کنید و هم بزنید تا نشاسته حل شود
مایه را روی شعله ملایم بگذارید و مدام هم بزنید تا غلطتش مثل فرنی شود
حالا زعفران را اضافه کنید و یک دقیقه هم بزنید و شعله را خاموش کنید
در آخر گلاب را اضافه کنید و اجازه دهید تا سس خنک شود
2 سال پیش
در تاریخ 1401/04/28 منتشر شده
است.
306
بـار بازدید شده