طرز تهیه سوپ قرمز-سمانه پیرکمالی-مل ترمی-شبکه هامون-آشپزهای مامان گلی

169 بار بازدید - 4 سال پیش - سلام به تک تک شما
سلام به تک تک شما اهل دلا️ امیدوارم خوب وخوش و خرم باشین تو دل سرما براتون یه سوپ مشتیه رستورانی آوردم؛اونم از نوع قرمزش؛ همچی دلتون رو صفا میده که روحتون زنده میشه والااااا بخودا سوپ جو پوست کنده: ۱پیمانه پیاز متوسط: ۲عدد سینه مرغ: ۱تکه آب مرغ: به میزان لازم رب: ۳ ق غ هویج: ۱پیمانه زردچوبه؛فلفل قرمز؛نمک: به میزان لازم زرشک: ۲تا۳ ق غ جعفری خرد شده: ۲ ق غ آبلیمو: به مقدار لازم روغن: به مقدار لازم خوب اول کاری باید جو پوست کنده رو بشورید و۲۴ ساعت خیس کنیدو بعدش داخل یه قابلمه آبجوش مقداری روغن بریزین و وقتی آب جو رو کاملا گرفتین بریزین داخل آبجوش و اجازه بدین تا کاملا جو خودشو باز کنه(مرتب هم بزنید) فیله مرغ رو با پیاز+سیر+نمک +فلفل+آبلیمو+زردچوبه و مقداری آب میذاریم بپزه،بعد از پختن گوشت رو ریش ریش می کنیم و آب مرغ رو از صافی رد میکنیم ومیذاریمش کنار پیاز رو نگینی سرخ میکنیم+هویج نگینی+گوشت ریش شده+مقداری نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و بعدش آب مرغ(بعداز نهایتا۲۰دیقه) این مواد رو می ریزیم داخل جوهایی که پخته شدن و حسابی لعاب دادن بعد از اون مقداری رب رو باآب رقیق میکنیم و بدون روغن سرخ میکنیم و می ریزیم داخل سوپمون اجازه میدیم تا مواد بخورد هم برن سبزی جعفری رو اضافه و باز هم اجازه میدیم تا سبزی خودشو باز کنه۲۰دیقه مونده به پایان پخت درصورت تمایل زرشک رو بهش اضافه میکنیم و باشعله ی خیلی کم اجازه میدی تا سوپ جا بیفته سوپ رو درس کنید و نوش جان کنید که عجب اعجوبه ای بعدا نگید که نگفتم هااااااا
4 سال پیش در تاریخ 1399/10/12 منتشر شده است.
169 بـار بازدید شده
... بیشتر