طرز تهیه ماش پلو

میثم بیاتی
میثم بیاتی
6 هزار بار بازدید - 9 ماه پیش - طرز تهیه ماش پلو و
طرز تهیه ماش پلو و شوید مواد لازم ماش 1 پیمانه برنج 3 پیمانه شوید 3 قاشق غذاخوری کره 50 گرم پیاز 1 عدد سیب زمینی 1 عدد زعفران به مقدار لازم زردچوبه به مقدار لازم نمک به مقدار لازم فلفل سیاه به مقدار لازم ماش را از چنگ ساعت قبل خیس کنید و چند بار آب آن را تعویض نمایید. برنج را خوب بشویید به مدت یک الی دو ساعت در آب و نمک خیس کنید. ماش را درون قابلمه بریزید و 4 پیمانه آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بپزد. پس از پخت، آب اضافه ماش را برای روی برنج نگه دارید. ( یک پیمانه آب کافی می‌باشد.) در قابلمه آب بریزید بجوشد مقداری نمک درون قابلمه بریزید و سپس برنج را به آب اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید. صبر کنید تا چند جوش بزند. سپس آبکشی کنید. (باید زمانی برنج را آبکشی کنید که وقتی دانه برنج را میان دو انگشت میفشارید اطراف برنج نرم و مغز آن کمی خام باشد.) پیاز را ریز خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود یک مقدار زردچوبه می‌زنیم سپس ماش پخته را اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید. در آخر نیز نمک و شوید را اضافه کنید، به خوبی مخلوط کنید و بعد از روی حرارت بردارید. قابلمه‌ را روی حرارت قرار دهید و داخل آن مقداری روغن بریزید زردچوبه و کنجد میتونید به دلخواه بریزید و ته دیگ دلخواه را بچینید (نان، سیب زمینی و ). مخلوط ماش را لایه لایه مابین برنج ها داخل قابلمه بریزید تا مواد تمام شوند. کمی حرارت زیر قابلمه را زیاد کنید تا برنج بخار کند. وقتی بخار برنج بلند شد حرارت را کم کنید. یک پیمانه آب ماش و کره آب شده و زعفران را روی برنج بریزید. بعد از ۳۰ الی ۴۰ دقیقه غذا آماده است نوش جان
9 ماه پیش در تاریخ 1402/07/23 منتشر شده است.
6,068 بـار بازدید شده
... بیشتر