حلیم خانم گل آور
7 هزار بار بازدید -
7 سال پیش
-
حلیم خانم گل آور
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
حلیم خانم گل آور
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
هَلیم یا حَلیم یا از غذاهای سنتی منطقه خاورمیانه است که با گوشت و گندم یا بلغور یا جو پخته می شود. هلیم انواع مختلف دارد و مواد اولیه آنها با یکدیگر متفاوت است. اما برای تهیه هلیم گندم از گندم پوست گرفته و کوبیده شده، پیاز و گوشت گوساله سردست و مقداری روغن استفاده می شود. رنگ هلیم با افزودن ادویه جات مانند دارچین و شکر عوض می شود.
این غذا معمولاً به عنوان صبحانه یا در ماه رمضان و محرم به عنوان افطاری مصرف می شود و با سرشیر، دارچین، کنجد، شکر و گوشت ریز شده مرغ
7 سال پیش
در تاریخ 1396/10/28 منتشر شده
است.
7,095
بـار بازدید شده