سوپ قارچ-برنامه مل ترمی-سمانه پیرکمالی

0 بار بازدید - 4 سال پیش - سلام به روی ماه تک
سلام به روی ماه تک تک شما عزیزای دل خوب ایندفعه در خدمتتونم با آموزش یه سوپ خیلی ساده و خوشمزه که خیلی از ماها تو رستوران های خیلی خاص و شیک با قیمت بالایی خوردیم و به خودمون گفتیم به به عجب طعم خاصی واصلا هم تو مخیله مون نمیگنجید که درس کردنش اینقده راحت باشه مواد لازم: پیاز ۱عدد بزرگ کره ۴۰گرم قارچ ۳۰۰/۴۰۰گرم آرد۴/۵قاشق غ آب مرغ ۴لیوان (یا ۲عددعصاره مرغ هم میشه استفاده کرد) آب ۳لیوان شیر ۲لیوان نمک؛فلفل سیاه؛پودر سیر(بمیزان کافی) خامه صبحانه ۱ عدد و جعفری خرد شده؛لیموترش؛ خامه و قارچ (برا تزیین) خوب ابتدا پیاز رو نگینی خرد؛ و سرخ میکنیم و بعد از اینکه که کمی طلایی شد بهش کره اضافه میکنیم کره که ذوب شد بهش قارچ رو اضافه و تفت میدیم تا آبش کشیده شه بعدآرد رو اضافه میکنیم و تفت میدیم تا بوی خامی آرد گرفته شه‌ همون طور که هم می‌زنیم کم کم آب مرغ رو اضافه میکنیم و بعد آب رو اضافه و بعد از ده دقیقه آخر از همه شیررو بهش اضافه می‌کنیم فلفل سیاه و نمک و پودر سیر رو اضافه میکنیم و درب ظرف رو نیمه باز میذاریم واجازه میدیم با شعله ی متوسط سوپمون بپزه و جا بیفته خامه رو با قاشق هم می‌زنیم و با کمی سوپ قاطیش میکنیم به سوپ اضافش میکنیم و زیر سوپ رو خاموش می‌کنیم سوپ رو داخل ظرف سرو میکشیم و روشو‌ با کمی خامه و جعفری خرد شده و قارچ تفت داده شده تزیین میکنیم خوب پاشین درستش کنید و درکنار خانواده نوش جان کنید #آشپزیهایمامان_گلی كانال آشپزی ما رو دنبال کنید ‌‏https://telegram.me/chefmamangoli ‏‎ ضرر نداره لینک لمس کنید #‌اشپزی #‌آموزشآشپزی #‌آشپزیایرانی # #‌اسنک #‌آشپزی #‌اشپزی #‌غذایسالم #‌پیتزا #‌دستپخت #‌عصرانه #‌خورشت #‌خوراکی #‌سالاد #‌آموزشآشپزی #‌فینگرفود #‌رسپی #‌غذایخانگی #‌کوکی #‌قنادی #‌سوپ #‌کیکخونگی #‌غذایایرانی #‌آشپزیآسان#زابل#زاهدان#غذاهایمحلی#فستفود#مل ترمی#شبکههامون#سمانه پیرکمالی#دخترسیستان#آشپزیسیستانی#کشکزابلی#اوجیزک#مهدیه_شیبک
4 سال پیش در تاریخ 1399/05/26 منتشر شده است.
0 بـار بازدید شده
... بیشتر