گرفتن تلخی خلال مرکبات - پرتغال

آشپزی با فرزانه پناهی
آشپزی با فرزانه پناهی
1.5 هزار بار بازدید - 3 سال پیش - سلام به روی ماهتون حتما
سلام به روی ماهتون حتما حتماکپشن رو بخونید عکس قشنگ غذاهاتون را برام بفرستید 0:00 شروع آموزش 0:12 نکات زعفران 0:43 خلال پرتغال (((تلخی کرفتن مرکبات خلال پرتقال )))خلال نارنج پوست پسته بالنگ وغیره من اینجا خلال پرتقال را توضیح میدم که تمام مرکبات هم به این صورت است در زمستان که فضل پرتقال است میتوانیم پوست پرتقا ل را جمع کرده سر فرصت رویه نارنجی آنرا جدا کرده طوری که اصلا لایه نارنجی پوسته سفیدنداشته باشد چون بعدن تلخی دوبرابرمیشود تو بیرون هم میفروشن عطاریها ولی بقدر ضخیم پوست میگیرن لایه سفید خیلی بهش چسبیده وهر چقدر تلخی را بگیریم باز خلالها تلخ است پس بهتره خودمون درست کنیم بعد همه را بصورت خلال های نازک در آورده ودر سبد یا سینی در همان محیط آشپزخانه خشک میکنیم طرز تهیه: ابتدا خلال را یک ساعت میزاریم خیس بخورد بعد آبش را دور میریزیم وسه مرتبه باید جوشیده شود__ مرحله اول__ توی قابلمه آب ریخته تا بجوش بیاد بعد به اندازه ای که لازم داریم مثلا ۱۰۰ گرم یا ۲۰۰ گرم یا بیشتر چون بعد ازخیس خوردن زیاد میشه به مقداری که برای غذاتون لازم دارید داخل آبی که جوش آمده میریزیم بعد از ۲ دقیقه جوش کردن دوباره تو آبکش میریزیم روش آب سردبعد داخل ظرف آب یخ که تکه یخ توش باشه بهتره یا آب سردیک ساعت واگه وقت داشتیم بیشتر واگه وقت نداشتیم نیم ساعت هم کافیه میزاریم _مرحله دوم __ دوباره آب تو قابلمه میریزیم به جوش آمد خلال پرتقال را از آب سرد تو آب جوش ریخته تو آب جوش وقتی۲ دقیقه جوشیدتو آبکش روش آب سرد ریخته دوباره تو آب خنک نیم تا یک ساعت میریزم بماند__ مرحله سوم __ دوباره تو قابلمه دوباره آب میریزیم تا به جوش بیاد بعد خلال را تو آب جوش ریخته بعد ۲ دقیقه جوشید تو آبکش روش آب سرد ریخته بعد تو کاسه آب یخ میریزیم وچند بار آبش را عوض کرده تا تلخی کرفته شود این مدت را میتوانیم چند ساعت هم در آب سرد بزاربم ولی مرتب آب را عوض کنیم والان خلال پرتقال ما آماده است برای انواغ غذاها میتوانیم با شهد آماده کرده ودر ظرفی نگه داری کنیم در فریزر که همیشه آماده داشته باشیم برای انواع غذاها مثل مرصع پلو و شیرین پلو و قیمه نثار وخلال کرمانشاهی وغیره طرزتهیه خلال پرتقال یا همان مربای خلال پرتقال نیم کیلو شکر یک ونیم لیوان آب برای ۲۵۰ گرم خلال درقابلمه خلال را ریخته وشکر را رویش ریخته که پوشیده شود که کمی خلالها سفت شود چون خیلی نرم شدن در اثر جوشیدن بعد آب را از کناره ریخته وروی حرارت کم ۲۰ دقیقه گذاشته تا شهد اماده شودواحتیاج به همزدن هم ندارد وزعفران هم ریخته که خوشرنگ بشه توش خلال پسته هم میتونی بریزید
3 سال پیش در تاریخ 1400/12/19 منتشر شده است.
1,519 بـار بازدید شده
... بیشتر