طرز تهیه بادمجان شکم پر گیلانی با تمام نکات

آشپزی با نرگس
آشپزی با نرگس
0 بار بازدید - پارسال - #بادمجان_شکم_پر_گیلانی مواد لازم: بادمجان ۶
#بادمجان_شکم_پر_گیلانی مواد لازم: بادمجان ۶ عدد گردو آسیاب شده ۱ ونیم لیوان پیاز ۱ عدد سیر ۲ حبه رب انار یا رب آلوچه ۲ ق غذاخوری چوچاق و خالیواش چرخ شده ۲ ق غ(اگر در دسترس نبود گشنیز و نعنا چرخ شده جایگزین کنید ) نمک،فلفل و زردچوبه به میزان لازم روغن به میزان لازم آب ۱لیوان طرز تهیه : از بادمجان های قلمی و نازک استفاده کنید. بادمجان ها را پوست بگیرید و نمک بزنیدو نیم ساعت استراحت بدید تا تلخی بادمجان ها گرفته شود. سپس بادمجان ها را داخل روغن خوب سرخ کنید تا طلایی شود. گردو ها را آسیاب کنید. بهتر است گردو ها را کمی دندان گیر یعنی کمی درشت خرد کنید تا مزه آن در غذا احساس شود و برای خرد کردن آن از هاون یا غذاساز با دور کند استفاده کنید. پیاز را رنده کنید . سیر را رنده کنید. داخل یک تابه روغن ریخته . گردو ، رب انار ، سبزی ها ، پیاز ،سیر را به همراه نمک و فلفل و زردچوبه تفت دهید تا بوی خامی گردو از بین برود. حالا ۲/۳از مواد را داخل تابه قرار دهید و مابقی را خارج کنید. به محتویات داخل تابه ۱ لیوان آبجوش اضافه کنید.اجازه بدید تا بجوش بیاد. ۱/۳ از مواد را داخل شکم بادمجان قرار دهید. بادمجان های سرخ شده را روی تخته آشپزی قرار دهید و یک شکاف روی آن ایجاد کنید و از مواد تهیه شده گردو ،داخل بادمجان ها را پر کنید و داخل سس قرار دهید و درب تابه را قرار دهید و به مدت ۴۰ دقیقه با حرارت کم بزارید تا سس غلیظ و بادمجان شکم پر گیلانی جا افتاده شود. نوش جان لینک کانال تلگرامی ما https://t.me/ashpazibanarges20 لینک اینستاگرام آشپزی با نرگس http://instagram.com/ashpazi_ba_narges20 عزیزای دلم،برای تماشای کلیپ های آشپزیم در یوتیوب ،بزنید روی این لینک https://www.seevid.ir/c/ashpazinarges1017 برای تماشای کلیپ های آشپزیم با حجم خیلی کم ،در صفحه آپارات،همین الان بزن رو لینک و ببین https://www.aparat.com/ashpazinarges‌ دوستای عزیزم،ممنون میشم  به لینک  کانال آشپزیم در روبیکا بپیوندید و عضو بشید https://rubika.ir/ashpazinarges20‌
پارسال در تاریخ 1402/05/08 منتشر شده است.
0 بـار بازدید شده
... بیشتر