فرآوری طبیعی یا نچرال قهوه در مزرعه

فروشگاه قهوه ردپیل
فروشگاه قهوه ردپیل
112 بار بازدید - 2 سال پیش - خشک کردن طبیعی که به
خشک کردن طبیعی که به آن «فرایند طبیعی» یا «فرایند خشک» نیز گفته می‌شود، به معنای خشک کردن گیلاس‌های قهوه به طور کامل بدون دخالت آب یا ماشین‌ها برای حذف هر یک از میوه‌ها است. قبل از خشک شدن، گیلاس ها را می چینند، در آب شناور می کنند و دسته بندی می کنند تا میوه های نارس یا بیش از حد رسیده از بین بروند. سپس قهوه روی پاسیو یا تخت های مرتفع ریخته می شود. بسترهای برجسته ترجیح داده می شوند زیرا جریان هوا را در اطراف کل میوه افزایش می دهند تا خشک شدن یکنواخت تر را فراهم کنند. برای جلوگیری از خراب شدن، میوه به طور پیوسته جابجا می شود. در طول روز چنگک زده و چرخانده می شود. این همچنین از کبودی میوه در جایی که با پاسیو یا برزنت روی آن قرار گرفته است، جلوگیری می کند. تولیدکنندگان مراقب پرهیز از کبودی هستند زیرا می تواند باعث ایجاد نقص در طعم شود. فرآیند خشک کردن به طور معمول سه تا شش هفته طول می کشد. پس از خشک شدن کامل گیلاس، آنها را برای پوست کندن به آسیاب فرستاده می شود. یعنی جدا شدن دانه ها از بقیه میوه های خشک. پوست کندن آخرین مرحله قبل از آسیاب خشک (برداشتن پوست دانه) و ارسال به وارد کننده یا برشته کننده است. فرآیند طبیعی یک روش سنتی تر پردازش در نظر گرفته می شود. این گیاه در مکان‌هایی با دسترسی محدود به آب تمیز سرچشمه می‌گیرد و در مکان‌هایی با رطوبت کم و باران‌های نادر مانند یمن یا اتیوپی بهترین عملکرد را دارد. امروزه، کشاورزان و کارخانه‌ها گاهی اوقات این فرآیند را انتخاب می‌کنند، زیرا آنها و شرکای خریدشان در مورد طعم و مزه‌ای که به دست می‌دهد هیجان‌زده هستند. بیشتر در مورد آن بعدا. در حال حاضر، ما به بحث در مورد فرآیند شستشو می پردازیم، که در زمان های کنونی بسیار رایج تر است.
2 سال پیش در تاریخ 1401/09/14 منتشر شده است.
112 بـار بازدید شده
... بیشتر