کامبوچا دکتر رز، نوشیدنی سرشار از پروبیوتیک، خوشمزه و گوارا

35 بار بازدید - 2 سال پیش - کامبوچا (Kombucha) کامبوچا نوعی نوشیدنی
کامبوچا (Kombucha) کامبوچا نوعی نوشیدنی باستانیه که قدمتش به حدود 220 قبل از میلاد میرسه و ظاهراً تولیدش اولین بار در شهر منچوری چین انجام شده و تا به امروز به سراسر جهان گسترش پیدا کرده. این نوشیدنی بیشتر به دلیل خواص درمانی مورد توجه بوده. گفته میشه که نام کامبوچا از نام دکتر کمبو، پزشک کره‌ای، گرفته شده که چای تخمیرشده رو برای درمان امپراتور اینکیو به ژاپن برد. کامبوچا یک نوشیدنی ترش‌وشیرین گازداره که از تخمیر چای سیاه یا چای سبز طبیعی به‌دست میاد و سرشار از پروبیوتیک، آنتی‌اکسیدان، ویتامین‌های گروه B و ریزمغذی‌هاست. به چیزی که چای کامبوچا رو برای ما می‌سازه، «اسکوبی» میگن که خودش از مجموعه‌ای از مخمرها و باکتری‌ها تشکیل شده و شکل زیبا و هیجان‌انگیزی داره. در روند تخمیر، مقداری اسید استیک به‌وجود میاد که (این ماده در سرکه هم وجود داره) می‌تونه بسیاری از میکروارگانیسم‌های مضر مثل باکتری‌های عفونت‌زا و قارچ کاندیدا رو از بین ببره. بحث و سخن در مورد خواص کامبوچا زیاده. مثلاً بعضیا بهش «اکسیر جوانی» میگن و اون رو عامل طول عمر مردم شرق آسیا می‌دونن. به‌هرحال کامبوچا اغلبِ خواصی که در مورد پروبیوتیک‌ها گفتیم رو داره که از مهم‌ترین اون‌ها میشه به این موارد اشاره کرد: کمک به هضم و جذب غذا، کاهش التهاب دستگاه گوارش، کنترل قند و فشار خون، سم‌زدایی و بهبود عملکرد کبد، کاهش ابتلا به سرطان‌های دستگاه گوارش، کاهش کلسترول، پیشگیری از بیماری‌های قلبی ـ عروقی و کمک به کاهش وزن و چربی شکم. گرچه کامبوچا یک نوشیدنی بسیار سالم و مفیده، ولی خانم‌های باردار و کسانی که به بیمارهای حاد گوارشی مبتلا هستن باید با مشورت پزشک از این نوشیدنی استفاده کنن. سلامت همه آفاق در سلامت توست با ما از طریق دایرکت یا واتسپ در ارتباط باشید. واتسپ: ۰۹۱۲۶۵۱۶۲۴۲
2 سال پیش در تاریخ 1401/07/23 منتشر شده است.
35 بـار بازدید شده
... بیشتر