بستنی خانگی شیر شکلاتی

آلا کیک | ala cake
آلا کیک | ala cake
1.7 هزار بار بازدید - پارسال - این بستی رو با ۵
این بستی رو با ۵ قلم ماده درست کن قول میدم طعم و بافتش با نمونه ی آماده اش هیچ فرقی نداره مواد لازم: شیر:یک و نیم لیوان شکر:یک سوم لیوان شکلات تخته ای یا سکه ای:یک سوم لیوان نشاسته ذرت:یک قاشق غذاخوری پر خامه:۲۰۰ گرم طرز تهیه: در ابتدای کار شیر را به همراه شکر درون یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار داده و به آرامی هم می زنیم تا شکر حل شود. پس از اینکه شکر به طور کامل درون شیر حل شد، نشاسته ذرت را به قابلمه اضافه می کنیم و به صورت مداوم مخلوط می کنیم تا بافت مواد به غلظتی شبیه به غلظت فرنی برسد. پس از اینکه مایه بستنی به غلظت مناسب رسید، شکلات تخته ای را به قابلمه اضافه می کنیم و به آرامی مواد را هم می زنیم تا کاملا ذوب شود، سپس قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم. در این مرحله ۲ قاشق از مایه بستنی را به خامه اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا خامه هم دمای مایه بستنی شود، سپس خامه را به قابلمه اضافه می کنیم و کمی هم می زنیم تا مواد با هم ترکیب شوند. حالا درون قالب های مخصوص بستنی چوب بستنی قرار داده و مایه بستنی را درون قالب ها می ریزیم. در صورتی که قالب بستنی نداشته باشیم، می توانیم از لیوان یک بار مصرف به عنوان قالب استفاده کنیم. حالا قالب های بستنی را درون فریزر قرار می دهیم و اجازه می دهیم بستنی ها به مدت ۱۲ ساعت درون فریزر بمانند تا آماده شوند. در نهایت بستنی ها را از فریزر خارج کرده و پس از خارج کرده از قالب ها، سرو می کنیم. نوش جان
پارسال در تاریخ 1402/02/19 منتشر شده است.
1,775 بـار بازدید شده
... بیشتر