آمورش پاستیل خانگی

hoda_ideas
hoda_ideas
2.3 هزار بار بازدید - 3 سال پیش - اینم فیلم پاستیل کشدار و
اینم فیلم پاستیل کشدار و عالی ژله= یک بسته (از هر طعم دوست دارین میشه استفاده کرد) پودر ژلاتین= دو ق غ سرپر آب سرد= دو سوم لیوان گلوکز= یک ق غ پودر ژلاتین و ژله رو مخلوط میکنیم بعد آب سرد رو اضافه میکنیم مخلوط میکنیم روی بخار کتری میزاریم (بصورت بن‌ماری)مرتب هم میزنیم تا ذرات ژله کاملا آب بشه وقتی کامل حل شد و شفاف شد گلوکز رو اضافه کنید مخلوط کنید کاملا حل بشه حتما و حتما گلوکز رو بعد حل شدن کامل ژلاتین اضافه کنید وقتی حل شد از روی حرارت برمیداریم چند دقیقه بمونه یه لایه سفید روش میبنده حتما اون لایه سفید رو بردارین که پاستیل شفاف بشه بعد با قاشق داخل قالب بریزید و داخل یخچال قرار بدین نکته۱ اگر در حین درست کردن سفت شد بزارید روی بخار تا روان بشه و باهاش کار کنید نکته۲ میتونید از یک بسته ژله آلوورا استفاده کنید آخر کار وقتی مایه ژله آماده شد رنگ خوراکی اضافه کنید نکته۳برای کشدار شدن پاستیل حتما باید گلوکز بزنید وگرنه اصلا کشدار نمیشه نکته۴از قالب های سیلیکونی استفاده کنید نیاز به چرب کردن هم نیست اگر قالب ندارید کف ظرف سلفون بکشید لایه نازک مایه پاستیل بریزید وقتی بست برش بدین برای گرفتن این ویدئوها وقت زیادی گرفته میشه ممنون میشم با لایک و کامنت‌هاتون بم انرژی بدید
3 سال پیش در تاریخ 1400/05/04 منتشر شده است.
2,312 بـار بازدید شده
... بیشتر