طرز تهیه پاستا مرغ و ریحون-سمانه پیرکمالی-مل ترمی-شبکه هامون

157 بار بازدید - 4 سال پیش - سلام به روی ماهتون یه
سلام به روی ماهتون یه پاستای دلبرونه آوردم بیاوببینپاستای مرغ وریحون ابتدا فیله ی مرغ رو با نمک+فلفل سیاه+پاپریکا+پودرسیر+روغن زیتون+پودر تخم گشنیزطعم دار میکنیم و بلافاصله در روغن بسیار کم ودرماهیتابه ی داغ سرخ میکنیم بعد از نهایتا ۱۰دیقه؛قارچ خرد شده رو به مرغ اضافه میکنیم و از آب پاستایی که قبلا پختیمش به مرغ و قارچ اضافه تا قارچ کاملا پخته شه بعد از اون با دست ریحون‌رو خرد و به مواد اضافه و پس از اون گوجه گیلاسی رو اضافه و بعداز یک دیقه پنیر پارمسان و پاستای پخته شده رو اضافه و دومرتبه ریحون رو بادست خرد و اضافه کنید بعد از چنددیقه تفت خوردن؛ پاستای مرغ وریحون ما آمادس درانتهابچشید و بدلخواه نمک و فلفل سیاه و پنیر پارمسان اضافه ونوش جان کنید
4 سال پیش در تاریخ 1399/11/26 منتشر شده است.
157 بـار بازدید شده
... بیشتر