بامیه (Okra)

SelinFoood
SelinFoood
138 بار بازدید - 3 سال پیش - مواد لازم شربت بامیه: شکر
مواد لازم شربت بامیه: شکر ۲ لیوان، آب 1 لیوان،زعفران یک قاشق چایخوری، گلوکز یک قاشق غذاخوری، جوهرلیمو 4/1 قاشق چایخوری، پودر هل 4/1 قاشق چایخوری و گلاب دو قاشق غذاخوری گلوکز برای براق شدن زولبیا و بامیه استفاده میشه و میتوانید از لوازم قنادی تهیه کنید آب و شکر رو روی حرارت بالا قرار میدهیم تا به جوش بیاد بعد حرارت را کم می‌کنیم گلوکز و جوهر لیمو را اضافه می کنیم و به مدت ۱۵ دقیقه با حرارت کم بجوشد تا قوام پیدا کنه. اگه شعله زیاد باشه شکرک میزنه که با برس همراه با آب گرم یا آبلیمو دوره قابلمه رو تمیز می کنیم که شکرک نزنه و ۵ دقیقه آخر زعفران و گلاب و پودر هل را اضافه میکنیم و روی ظرف دیگری منتقل می کنیم تا خنک بشه که نتیجه مثل عسل شدهو میتوانیم داخل ظرف در یخچال به مدت طولانی نگهداری کنیم. مواد لازم برای بامیه: آرد قنادی یک لیوان، تخم مرغ بزرگ دو عدد، کره یا روغن یک قاشق غذا خوری، شربت بامیه 1 قاشق غذا خوری و وانیل 4/1 قاشق چایخوری آب و روغن رو داخل قابلمه میریزیم تا بجوشه (زمان اضافه کرده آرد جوشیدن آب از کنارههای قابلمه هست) بهتر از قابلمه تفلون استفاده شود، آرد را اضافه کرده و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه هم می زنیم که رطوبت اضافه خارج بشه، بعد کنار گذاشته تا خنک شود، سپس تخم مرغ ها را دانه به دانه اضافه میکنیم به همراه وانیل و آن را هم میزینم تا به صورت خمیر در داخل ماسوره شکوفه سایز کوچک یا بزرگ با روغن می زنیم تا خمیر نرم و ملایم با حرارت ملایم سرخ بشه بعد بلافاصله داخل شربت چند دقیقه در داخل شربت با زمان حدود ۳ دقیقه قرار میدهیم و سپس از شربت خارج میکنیم و داخل آبکش میریزیم تا اضافه شربت خارج شود به داخل ظرف سرو انتقال میدهیم. نکته: بامیه ها با حرارت ملایم سرخ شود تا ترد شود. نشانی ها اینستاگرام: selinfoood@ آموزش seliin.banooo@ محصولات خانگی جدیدترین ویدئوها را در یوتیوب ببینید SelinFoood
3 سال پیش در تاریخ 1400/03/22 منتشر شده است.
138 بـار بازدید شده
... بیشتر