ترشی بادمجان شکم پر
7.9 هزار بار بازدید -
6 سال پیش
-
سبزی ترشی،فلفل،هویج،فلفل سبز تند، و
سبزی ترشی،فلفل،هویج،فلفل سبز تند، و سیر را خرد کرده و با هم مخلوط میکنیم ، بادمجان را با سرکه می پزیم که کپک نزند. وسط بادمجان ها را با چاقوی تیز می بریم و بعد مواد را داخل آنها پر میکنیم. بادمجان ها در ظرف دلخواه جا میدهیم. سرکه ای را که با عصاره تمبر هندی جوشانده ایم را به مقدار لازم در ظرف می ریزیم تا سر ظرف پر شود و در جای خنک و تاریک مانند یخچال قرار می دهیم. بعد از یک هفته تا ده روز ترشی شما آماده است.
http://www.negahmedia.ir/media/show_video/14356
6 سال پیش
در تاریخ 1397/01/29 منتشر شده
است.
7,986
بـار بازدید شده