طرز تهیه قارچ سوخاری در منزل

سر آشپز
سر آشپز
113.1 هزار بار بازدید - 3 سال پیش - قارچ سوخاری یکی از خوشمزه
قارچ سوخاری یکی از خوشمزه ترین فست فود هایی است که می توانید به راحتی آن را در منزل تهیه کنید این پیش غذای خوشمزه ارزش غذایی بالایی دارد.ما در کانال سرآشپز تلاش کردیم دستور تهیه قارچ سوخاری رستورانی را به بهترین روش آموزش دهیم. مواد لازم برای قارچ سوخاری: آرد:4 قاشق غذاخوری سر پر تخم مرغ:2 عدد پودر سوخاری:1 پیمانه قارچ:300 گرم نمک، فلفل سیاه، پودر آویشن و پودر سیر:به میزان لازم دستور پخت قارچ سوخاری پفکی : مرحله اول ابتدا قارچ ها را شسته و بگذارید تا آب آن کاملا خشک شود. مرحله دوم تخم مرغ ها را در یک کاسه بشکنید ومقداری نمک بزنید و با چنگال کمی هم بزنید تا زرده و سفیده با هم مخلوط شوند. مرحله سوم در این مرحله آرد را در کاسه ای بریزید و با نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و پودر آویشن به خوبی مخلوط نمایید. مرحله چهارم قارچ ها را ابتدا داخل آرد بغلطانید، سپس به تخم مرغ آغشته کرده و در انتها داخل آرد سوخاری بغلطانید، این کار را برای تمام قارچ ها انجام دهید و کنار بگذارید . مرحله پنجم در ادامه قابلمه گودی را روی حرارت قرار داده و داخل آن روغن بریزید و اجازه دهید تا گرم شود. و قارچ های آغشته به سوخاری در روغن سرخ کنید. بعد از اینکه یک طرف قارچ ها سرخ شد آن ها را برگردانید تا سمت دیگر قارچ ها هم سرخ شود. قارچ های سرخ شده را از روغن خارج کرده و روی دستمال آشپزخانه بچینید تا روغن اضافی اش گرفته شود. قارچ های سوخاری را در ظرف مورد نظر بچینید و با سس دلخواه سرو نمایید. نوش جان
3 سال پیش در تاریخ 1400/02/16 منتشر شده است.
113,133 بـار بازدید شده
... بیشتر