طرز تهیه کله جوش یا کالجوش سنتی

آشپزی با لیلی
آشپزی با لیلی
496 بار بازدید - 7 ماه پیش - کله جوش، کالجوش، اشکنه دوغ
کله جوش، کالجوش، اشکنه دوغ یا قتقو یکی از غذاهای محبوب و سنتی ایرانی است. از نام های دیگر این غذا می‌توان به کشک کله جوش، اشکنه قروت، دفکلی و دوغ گرم اشاره کرد. کله جوش در بسیاری از شهرهای ایران از جمله اصفهان و کرمانشاه و ... پخت می‌شود. مواد مورد نیاز: - مخلوط کشک و ماست چکیده رقیق شده: ۳ لیوان - پیاز نگینی خردشده: یک عدد - گردوی خرد شده: نصف لیوان - روغن: نصف پیمانه - نمک: نوک قاشق چای‌خوری - زردچوبه و فلفل سیاه: به مقدار کافی - پودر شیرین بیان: یک قاشق غذاخوری
7 ماه پیش در تاریخ 1402/11/16 منتشر شده است.
496 بـار بازدید شده
... بیشتر