دکتر سان | سوجوک با سفیده لیوانی

دکتر سان
دکتر سان
332 بار بازدید - 7 سال پیش - 12.5 درصد وزن تخم مرغ
12.5 درصد وزن تخم مرغ را پروتئین تشكیل می دهد و هم در زرده و هم در سفیده وجود دارد. ولی بیشتر در سفیده تخم مرغ و به نام آلبومین وجود دارد. در نمودارهای ارزیابی كیفیت پروتئین موجود در موادغذایی، همیشه تخم مرغ در بالاترین حد یعنی 100 قرار دارد و بعنوان استاندارد مرجع برای سنجش پروتئین سایر غذاها استفاده می شود.
7 سال پیش در تاریخ 1396/09/14 منتشر شده است.
332 بـار بازدید شده
... بیشتر