طرز تهیه پاستا صدفی شکم پر با گوشت

میثم بیاتی
میثم بیاتی
661 بار بازدید - 9 ماه پیش - طرز تهیه پوسته جامبو مواد
طرز تهیه پوسته جامبو مواد لازم مقدار مورد نیاز ماکارونی صدف 500 گرم 1 عدد پیاز گوشت چرخ کرده 300 گرم پنیر پیتزا به میزان لازم رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری روغن مایع به مقدار لازم نمک به میزان لازم ادویه ها شامل زردچوبه، فلفل سیاه و آویشن به مقدار لازم است مرحله اول: در طرز تهیه ماکارونی صدفی ابتدا باید مواد میانی پاستا را آماده کنید. پیاز را بشویید و به قطعات کوچک خرد کنید. پیاز را با مقداری روغن در تابه بریزید و تفت دهید. وقتی پیازها کمی سبک شدند، گوشت چرخ کرده را اضافه کنید. مرحله دوم: نمک و ادویه ها شامل فلفل سیاه، زردچوبه و آویشن را اضافه کنید و تفت دادن مواد را ادامه دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. مرحله 3: رب گوجه فرنگی را با سایر مواد مخلوط کنید. به هم زدن مواد ادامه دهید تا خامی رب گرفته شود و مخلوطی همگن از مواد میانی ایجاد شود. ظرف را از روی شعله بردارید و به مراحل باقی مانده ادامه دهید. مرحله چهارم: یک قابلمه آب با نمک و یک قاشق غذاخوری روغن را روی شعله گاز قرار دهید. وقتی آب به جوش آمد، پاستا را داخل قابلمه بریزید. پس از پختن ماکارونی صدف، آن را با آب سرد بشویید. مرحله پنجم: ظرف مناسبی انتخاب کنید و کف آن را چرب کنید. داخل هر پاستا صدف را با گوشت پر کنید و در ظرف بچینید. مرحله ششم: روی هر پاستا مقداری پنیر پیتزا بریزید و ظرف را به مدت 10 دقیقه در فر یا مایکروویو قرار دهید تا پنیر پیتزا طلایی شود و ماکارونی صدفی آماده شود. غذای شما آماده است؛ نوش جان! ___________
9 ماه پیش در تاریخ 1402/10/06 منتشر شده است.
661 بـار بازدید شده
... بیشتر