Brownie Cake آموزش پخت کیک براونی

کانال آشپزی شیرینی پزی
کانال آشپزی شیرینی پزی
2.3 هزار بار بازدید - 6 سال پیش - نوعی کیک شکلاتی که در
نوعی کیک شکلاتی که در اواخر قرن 19 در یک هتل در شیکاگو برای خانم های شیک طراحی شد تا هم نرم باشد که به دندان نچسبد و هم خرده های آن روی لباس نریزد. مواد لازم شکلات تلخ و شیرین: 5 اونس (150 گرم) کره بدون نمک: یک دوم پیمانه (113 گرم) پودر کاکائو: 2 قاشق غذاخوری (15گرم) شکر: یک پیمانه (200 گرم) وانیل: یک قاشق چای خوری تخم مرغ: 3 عدد آرد: سه چهارم پیمانه (95 گرم) نمک: یک چهارم قاشق چای خوری طرز تهیه: 1- فر را روشن کرده و در دمای 350 درجه فارنهایت (180 درجه سانتی گراد) قرار دهید. کف
6 سال پیش در تاریخ 1397/03/02 منتشر شده است.
2,372 بـار بازدید شده
... بیشتر