کاربرد شیمی در میوه های نارس!!!

Salimbahrami_shimi
Salimbahrami_shimi
416 بار بازدید - 3 سال پیش - ️ ترجمه: چطور ميتوانيم موز
️ ترجمه: چطور ميتوانيم موز نارس ( سبز) را به موز رسيده( زرد) تبديل كنيم؟ براي جلوگيري از فاسد شدن ميوه ها هنگام نقل و انتقال نارس جمع آوري مي‌كنند. ولي سوال اينكه چطوري وقتي ميوه ها چيده شده اند ميتوانند برسند؟ خب، وقتي ميوه ها رسيده باشند يك گازي خارج مي‌كنند به محيط به اسم گاز اتيلن اين گاز يك گاز فيتوهورمون هست و باعث تسريع در رسيدن ميوه ها ميشه و اين فرايند حتي وقتي كه ميوه چيده شده باشه هم اتفاق ميفتد البته همه ميوه ها اين گاز رو توليد نميكنند براي مثال درمورد موز، وقتي چيده ميشوند به صورت مصنوعي در يك اتاق ميذارند و هواي اتاق رو با #اتيلن و #نيتروژن تركيب ميكنند به مدت ٥ الي ٦ روز كه اتيلن باعث رسيدن موز و نيتروژن مانع از گنديدن آن مي‌شود در نتيجه موزي كه به دست مصرف كننده ميرسد كاملا زرد و رسيده است نكته: اگر ميوه كال مثلا موز خريديد ان را در يك پلاستيك به همراه يك ميوه رسيده مثل سيب ( رسيده) بذاريد #اتیلن #میوه_نارس #میوه_رسیده #شیمی_یازدهم
3 سال پیش در تاریخ 1400/04/31 منتشر شده است.
416 بـار بازدید شده
... بیشتر