کال جوش

فرهادپز | Farhadpaz
فرهادپز | Farhadpaz
296 بار بازدید - 4 سال پیش - تا حالا كال جوش (
تا حالا كال جوش ( كله جوش ) خوردين؟ ديدم اين روزا كه خونه ايم بد نيست غذاهاي قديمي و اصيل ايراني رو با هم مرور كنيم . كله جوش خيلي ساده و خوشمزست ، در ضمن حرارت درونی رو افزايش میده و برای کمبود کلسیم و فسفر بدن مناسبه ، طبیعتش گرمه و برای افراد بامزاج بلغمی خيلي مناسبه از لحاظ علمی هم کلسیم به همراه مواد غذایی چرب بیشتر جذب ميشه . مواد لازم : پياز ١ عدد نعنا ١ قاشق غذاخوري گردو ٤ عدد كشك ٢٠٠ گرم زردچوبه و فلفل نان سنگك .نكته : موقع پخت وقتي اولين قل رو خورد فوري زيرش رو خاموش كنيد چون كشك نبايد بجوشه وگرنه خراب ميشه سال نو هم مبارك ️ پيشنهاد ميكنم شما هم به نشانه همدردي با هم شب عيد سبزي پلو ماهي نخوريم و كله جوش بزنيم
4 سال پیش در تاریخ 1399/09/03 منتشر شده است.
296 بـار بازدید شده
... بیشتر