آموزش تُرشک آلبالو - سه سوته ترشک درست کن

آشپزی با فرزانه پناهی
آشپزی با فرزانه پناهی
1.9 هزار بار بازدید - 3 سال پیش - ️سلام به روی ماهتون کپشن
️سلام به روی ماهتون کپشن را حتما حتما بخونید وعکس کارای قشنگتون را برام بفرستید️ 0:00 شروع 09:00 مواد لازم 01:22 اضافه کردن نبات 02:15 بسته بندی ترشک آلبالو مواد لازم آلبالو نیم کیلو ۲ لیوان آب نمک ۱ قاشق چایخوری نصف قاشق چایخوری گلپر اختیاری است میتونید حذف کنید نبات یک تکه کوچک اگر ترش دوست داریدکمی سرکه بریزید اگه مدت طولانی توشیشه نگه داری میکنید نوک قاشق چایخوری جوهر لیمو بریزید کیسه زیب کیف یا شیشه کوچک طرز تهیه : ️ابتدا آلبالوهارا شسته دم را در آورده ودر قابلمه میریزیم وبعد آب را هم اضافه کرده زیر حرارت راروشن کرده وآنقدر بجوشد تا آلبالو نرم وکم آب شود ونمک ریخته وکمی گلپر بدلخواه وکمی نبات اگر ترش دوست داریم بجای نبات ۱ قاشق سرکه میریزیم ومی گذاریم مواد کم آب شد خاموش کرده تا سرد بشه بعددر کیسه زیب کیف گذاشته یا در شیشه ریخته وکمی جوهر لیمو زده تا سه ماه دریخچال گذاشته واستفاده کردهواگر ترشک هم زیاد درست کرده در زیب کیف یا کیسه فریزر داخل فریزر میتونید نگه داری کنید بعد اهر وقت خاستید از فریزر در بیارید خنک وخوشمزه میل کنید️ ️نوش جونتون️
3 سال پیش در تاریخ 1400/12/16 منتشر شده است.
1,966 بـار بازدید شده
... بیشتر