دستور تهیه کیک بادام انجیر و ماسکارپونه
0 بار بازدید -
5 ماه پیش
-
مواد لازم:
کیک 18*18 سانتی
مواد لازم:
کیک 18*18 سانتی متر
انجیر 150 گرم
شکر 50 گرم
70 گرم آرد
70 گرم آرد بادام
بکینگ پودر 5 گرم
120 گرم سفیده تخم مرغ
40 گرم عسل
وانیل
100 گرم کره بدون نمک ذوب شده
-با دمای 190 درجه به مدت 30 تا 35 دقیقه بپزید
کرم ماسکارپونه
ماسکارپونه 250 گرم
100 گرم خامه فرم گرفته
شکر 40 گرم
کیک
انجیر رسیده و شکر را در قابلمه بریزید تا مربا درست شود. خوب بجوشد.
آرد، آرد بادام و بکینگ پودر را در ظرفی ریخته و با همزن مخلوط کنید.
سفیده تخم مرغ، عسل، وانیل و کره آب شده را اضافه کنید و مخلوط کنید.
مربای انجیر را اضافه کنید.
کره را روی قالب بمالید و خمیر را بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای 190 درجه سانتیگراد به مدت 30 تا 35 دقیقه قرار دهید.
کرم ماسکارپونه
ماسکارپونه، خامه و شکر را اضافه کنید، سپس آنها را با همزن بزنید.
لطفا مراقب باشید که زیاده روی نکنید. در غیر این صورت کرم سفت می شود.
در حال اتمام
خامه را از قالب روی کیک قرار دهید.
انجیرها را برش بزنید و روی کیک بگذارید.
انجیر نسبت به کیک شیرینی کمتری دارد، بنابراین اگر روی انجیر مخلوط عسل و آبلیمو قرار دهید، طعم آن به خوبی متعادل می شود و می توانید از آن لذت ببرید
5 ماه پیش
در تاریخ 1403/01/26 منتشر شده
است.
0
بـار بازدید شده