طرز تهیه ی چیزکیک ژله میوه ای
43 بار بازدید -
9 ماه پیش
-
مواد مورد نیاز:
استاندارد اندازه
مواد مورد نیاز:
استاندارد اندازه گیری فنجان
237 میلی لیتر = 1 فنجان
15 میلی لیتر = 1 قاشق غذاخوری
5 میلی لیتر = 1 قاشق چایخوری
تخم مرغ 1 عدد (53 گرم بدون پوست)
خامه سنگین (38 درصد چربی شیر)
کیک وانیلی
5 زرده (80 گرم)
شکر 15 گرم
مقدار اندکی نمک
5 میلی لیتر عصاره وانیل
روغن نباتی 43 گرم
شیر 52 گرم
آرد کیک 95 گرم
5 عدد سفیده تخم مرغ (175 گرم)
5 میلی لیتر آب لیمو (اختیاری)
شکر 87 گرم
چیزکیک اولیه
135 گرم پنیر خامه ای
80 گرم ماست ساده
شکر 48 گرم
1/2 قاشق غذاخوری آب لیمو
پودر ژلاتین 5 گرم
آب 30 گرم
160 گرم خامه غلیظ (60 درصد فرم گرفته)
ژله رنگین کمان
(دستور پخت زیر برای هر رنگ لازم است.)
صورتی ژله گریپ فروت
375 گرم آب گریپ فروت بوندبرگ (1)
325 گرم آب گرم
شکر 255 گرم
17 گرم آب لیمو
ژلاتین 38 گرم
نارنجی ژله پرتقالی
آب پرتقال موگو موگو 500 گرم
200 گرم آب گرم
شکر 135 گرم
15 گرم آب لیمو
ژلاتین 35 گرم
زرد ژله انبه
آب انبه موگو موگو 500 گرم
200 گرم آب گرم
شکر 135 گرم
15 گرم آب لیمو
ژلاتین 35 گرم
سبز ژله سیب سبز (ژله انگور سبز)
700 گرم آب گرم
شکر 240 گرم
10 گرم آبلیمو
85 گرم شربت سیب سبز (یا شربت انگور سبز)
ژلاتین 35 گرم
(اگر شربت سیب سبز ندارید، آن را با اضافه کردن 23 گرم آبلیمو، شکر بیشتر و رنگ خوراکی بیشتر درست کنید.)
آبی پاور ژله
135 گرم آب میوه پاوراید
565 گرم آب گرم
شکر 255 گرم
15 گرم آب لیمو
ژلاتین 38 گرم
بنفش ژله انگور
135 گرم آب طوفان بنفش پاوراد
565 گرم آب گرم
شکر 255 گرم
15 گرم آب لیمو
ژلاتین 38 گرم
9 ماه پیش
در تاریخ 1402/10/05 منتشر شده
است.
43
بـار بازدید شده